Yeni Basladım Programım İçin Tavsiyeliriniz?

Merhaba arkadaslar yeni basladım yasım 16 boyum 180 kilom 65 amacım yaza kadar kendımı toparlamak kas kutlemi artırmak. kızılyda bi hocayla program hazırldık tamamen üst vücut tavsiyelerinizi bklioyrum

Şınav 3 x 10
Bench Press 3 x 15
Butterfly 3 x 15

Barfiks 3x Max
Lat pulldown ön 3 x 15

Lateral raises 3x15
Dumbell Press 3 x 15

pushdowns 3 x 15
barbell curl 3 x 15

karın yazmadık zaten ilk amacım baklava o yuzden 1 gun durup 1 gun calısıyorum karın onda da
leg raises knee raises yarım mekik reach and touch hip thruts ters mekk plank felan yapıyorum 9 hareket her biri 20 tekrar.

bacakla ilgili bişey yazmadı hoca koşuyorum her antremandan önce yeterlı olur mu bacak eklym mı ne eklıyım?

programım bu yeni basldım 1 ay uyglycgm tvsiyelerinizi bekliyorum.

(dipnot: parmgım incindi atel kullnıyorum tek elle biraz zor oldu yazmak umrm anlmıssınzdr 1 hfta sonra acılıccak.)

yorum tavsynizi bklıyorum tesekkurler :)

hmmflexor hocanın verdiği söyle bir program var

"

1. ay (bu programda 1 gün gelinip 1 gün dinlenilecek proğram süresi 1 ay )

etki bölgesi göğüs

1-Bench Press

2-Butterfly

etki bölgesi omuz

3-Military Pres

4-Lateral

etki bölgesi ö.kol ****ol

5-Barbell Curl

6- Triceps Pushdowns

etki bölgesi sırt

7-Wide-Grip Lat Pulldown

8-Seated (Cable) Row

etki bölgesi ö.bacak a.bacak

9-Leg Extension

10-Leg Curl
"

hemen hemen aynı hareketler ek olarak bacak var. kndi programıma son 2 bcsak harektnı eklesem olur mu? yoksa tamamn flexor hocnın programı mı uygulıyım?

göğüs idmanına incline bench press, dumble flys, paralel dips, omuz idmanına enseye omuz press, barbell front raise eklemen iyi olur.

yeni başlayan birisine böyle bir program önermek saçmalıktır.

ya arkadaşlar ben yeni üye oldum , konu açmak istedigim bölümlerde konu aç butonu yok o yüzden sorunumu buraya yazıcam.. ilgilenirseniz sevinirim..

arkadaşlar bu sorunum yüzünden bir türlü bodye başlayamadım. Sorunum ise ISINMA.

2 adet dumbellim var evde
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-ali-ma-t8567.html
bu linkteki programı uygulayacagım fakat öncesinde yapılacak olan strethc kaç dk olacak ve en önemlisi hangi hareketler yapılacak.Bilmiyorum.Sakatlanırım diye başlayamıyorum.Birisi yarcımcı olabilir mi ?temel haretkerlerin nasıl yapılacagını anlatabilir mi ? teşekkürler

ya arkadaşlar ben yeni üye oldum , konu açmak istedigim bölümlerde konu aç butonu yok o yüzden sorunumu buraya yazıcam.. ilgilenirseniz sevinirim..

arkadaşlar bu sorunum yüzünden bir türlü bodye başlayamadım. Sorunum ise ISINMA.

2 adet dumbellim var evde
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-ali-ma-t8567.html
bu linkteki programı uygulayacagım fakat öncesinde yapılacak olan strethc kaç dk olacak ve en önemlisi hangi hareketler yapılacak.Bilmiyorum.Sakatlanırım diye başlayamıyorum.Birisi yarcımcı olabilir mi ?temel haretkerlerin nasıl yapılacagını anlatabilir mi ? teşekkürler

speedtouch a sor o her seyi biliyomuş :) şimdi ben cevap yazarım onada maydonoz olur.

arkadaslr tatrsmyya gerek yok. uykusuzburak bi kaç soruma daha ynıt vermstinben seni az cok tanıdım forumda tesekkurler :) sppeedtouch arkdsım yanlısı yok etmk yerne dgruyu gsterebilirsin herkesın dogrusu farklıdır.

fourceps, baslıgımı da ihlal ettn ama nyse yanıtlıyım :)
http://www.egitimim.com/Resimler/guncel/streching.gif
burdakı hreketleri 10 dk boyunca uygulyblirsin eger imknın varsa bnce 1-2 km tempolu yuruyus de yapablrsin. :)

Back
Yukarı