Merhaba arkadaslar yeni basladım yasım 16 boyum 180 kilom 65 amacım yaza kadar kendımı toparlamak kas kutlemi artırmak. kızılyda bi hocayla program hazırldık tamamen üst vücut tavsiyelerinizi bklioyrum
Şınav 3 x 10
Bench Press 3 x 15
Butterfly 3 x 15
Barfiks 3x Max
Lat pulldown ön 3 x 15
Lateral raises 3x15
Dumbell Press 3 x 15
pushdowns 3 x 15
barbell curl 3 x 15
karın yazmadık zaten ilk amacım baklava o yuzden 1 gun durup 1 gun calısıyorum karın onda da
leg raises knee raises yarım mekik reach and touch hip thruts ters mekk plank felan yapıyorum 9 hareket her biri 20 tekrar.
bacakla ilgili bişey yazmadı hoca koşuyorum her antremandan önce yeterlı olur mu bacak eklym mı ne eklıyım?
programım bu yeni basldım 1 ay uyglycgm tvsiyelerinizi bekliyorum.
(dipnot: parmgım incindi atel kullnıyorum tek elle biraz zor oldu yazmak umrm anlmıssınzdr 1 hfta sonra acılıccak.)
yorum tavsynizi bklıyorum tesekkurler
Şınav 3 x 10
Bench Press 3 x 15
Butterfly 3 x 15
Barfiks 3x Max
Lat pulldown ön 3 x 15
Lateral raises 3x15
Dumbell Press 3 x 15
pushdowns 3 x 15
barbell curl 3 x 15
karın yazmadık zaten ilk amacım baklava o yuzden 1 gun durup 1 gun calısıyorum karın onda da
leg raises knee raises yarım mekik reach and touch hip thruts ters mekk plank felan yapıyorum 9 hareket her biri 20 tekrar.
bacakla ilgili bişey yazmadı hoca koşuyorum her antremandan önce yeterlı olur mu bacak eklym mı ne eklıyım?
programım bu yeni basldım 1 ay uyglycgm tvsiyelerinizi bekliyorum.
(dipnot: parmgım incindi atel kullnıyorum tek elle biraz zor oldu yazmak umrm anlmıssınzdr 1 hfta sonra acılıccak.)
yorum tavsynizi bklıyorum tesekkurler