Merhaba arkadaslar herkese iyi calısmalar...BB ye daha yeni basladım herhangi bir proteın tozu , gainer vs kullanmıyorum su an fakat almak istiyorum boyum 180 kilom 65 biraz daha kilo almak ıstıyorum daha onceden spor yapmadan gainer kullanmıstım fakat bir yararını goremedım protein ve gainer ile ilgili destek ve önerilerinizi bekliyorum...
Bir diğer problemim ise resimde gordugunuz üzere omuzumdakı düşüklük diye tabir ettiğim cıkıntılar ve kemiklerimin cok belli olması biraz zayıf olmamdan dolayımıdır bilmiyorum ama gercekten cok rahatsız oluyorum...Omuz calısarak duzeltme sansım varmı yada önerebilceginiz bir program şimdiden yardımlarınız için tesekkur ederim...
Bir diğer problemim ise resimde gordugunuz üzere omuzumdakı düşüklük diye tabir ettiğim cıkıntılar ve kemiklerimin cok belli olması biraz zayıf olmamdan dolayımıdır bilmiyorum ama gercekten cok rahatsız oluyorum...Omuz calısarak duzeltme sansım varmı yada önerebilceginiz bir program şimdiden yardımlarınız için tesekkur ederim...