Merhaba arkadaşlar,
ben 70 kiloyum ve fit bir durumdayım. Aşırı kilo almadan sadece kas yapmak için ve zinde olabilmek için nasıl bir beslenme programı uygulamam gerekmektedir. Bu konuda desteğinizi bekliyorum.
bu arada yaşım 28 boyum 180
peki sabah kahvaltısı falan önemlimi?Yaşıtız. Kilo problemin yoksa senin yapacagin seyler spor yapmak,yaptigin spora göre gerekli proteini ve karbonhidrati almak. Spor oncesi ve sonrasi makarna,bulgur ve tavuk,ton baligi tuket. Bu arada artik bodyforumtr'desin. 1.80 boy 70kg'ya burada fit degil,zayif denir
Spor yaptikca insanin enerjisi artiyor.ilk ay cok yorgun olursun.sonrasinda enerjin bitmez
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Peki onu nasıl yapsam uygun olur kendime ona göre bir liste hazırlamayı düşünüyorum da ayrıca yumurtanın yerine önerebileceğiniz bişi varmı?Kahvalti en onemli ogun
bunu sevdimBu arada artik bodyforumtr'desin. 1.80 boy 70kg'ya burada fit degil,zayif denir![]()
peki o zaman bi menü hazırlasan nasıl hazırlarsın ona göre bende kendime hazırlayayım?[DOUBLEPOST=1412248916][/DOUBLEPOST]Kahvaltida cok secim yapmiyorum ben . Protein olarak yumurta sart yerine ne yerler hic dusunmedim hep yumurta yedigim icin . Onun disinda bol ekmek ve diger seyler cunku vucut gun boyu enerjisini kahvaltidan alir unutma
kaç kilo fit burdabunu sevdim![]()
Genel olarak peki karbonhidrat ve protein i nasıl yaymalıyım spordan önce sonra bide ne gibi şeyler önerirsin yemek olarak peki çok sordum amaMenu olarak hic dusunmedim acikcasi . O kadar fazla kasmanin mantigi yok , yeterince proteinini karbonhidratini sekerini al tamamdir yoksa hayattan zevk alamazsin . Tabi bu benim dusuncem