Yeni başlayanlar için gıda takviye önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar. 184 boy 65 kiloyum. Amacım hem kilo almak hemde iyi bir vücuda sahip olmak. Son 1 aydır forumu takip ediyorum. 3 hafta öncede aktif olarak spor yapmaya başladım. Forumdaki başlangıç programlarından birini uyguluyorum. Butterfly vs..
Yalnız benimde okul ve günlük koşturmacadan dolayı pek verimli beslenememe sorunum var. Hızlı bir metabolizmam var. Spora başladığımdan beri iştahim nispeten açıldı fakat gıda takviyesine ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum. Ve forumda biraz araştırmama rağmen ürünler isim isim verildiği için ve bu ürünleri tanımadığım için buradan bana yardımcı olabilecek arkadaşlara sormak istiyorum. Hem belki benim durumumda olan arkadaşlar varsa bu başlık onlara da yardmcı olacaktr.
Bu işe yeni başlayanlar için hangi ürünleri tavsiye edersiniz? Neleri kullanmalı? Forumda biraz araştırdım ama Protein Bar'lar hakkında başlık bulamadm ya da gözden kaçırdım. Protein barlar hakkındaki görüşleriniz?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Kaynak belirtilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlarda-supplement-protein-t8691.html
bu link işinizi görecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı