Lowe4ever
Üye
Merhabalar arkadaşlar , 23 yaşındayım , 175 boyunda 70 kilo civarlarındayım , Vucut geliştirmeyi öğrenci olduğum için düzensiz aralıklar ile devam ettirmeye çalışıyorum fakat bir faydası olmadığının farkına vardım , artık düzene girmek istiyorum alkol kullandığım için göbekli bi adam oldum , en kısa sürede en sağlıklı şekilde diyetlere ve kombinasyonlara başlamak istiyorum siz değerli hocalarımın arkadaşlarımın fikirlerini almak istiyorum .
1 - Sizce kaç kilo olmam gerek
2 - Kilo almak için nasıl bir Beslenme Programı izlemeliyim ( 80 olmayı düşünüyorum hacim için )
3- En iyi sonuçları alabileceğim Supplement Kombinasyonları ( Mümkünse markaları ile )
4- İlk ay , 2. ay ve 3.ay programlarım nasıl olmalı
5-Hacim kazanmak için en etkili yollar
6-Kilo kaybetmeden mümkünse kilo alarak spor yapmak için gereken bilgiler.
7- Supplementlere ne zaman başlamalıyım.
Cevaplar yeni başlayanlar için olursa çok iyi olur belli bi alt yapım yok gibi , şimdiden herkese teşekkürler.
1 - Sizce kaç kilo olmam gerek
2 - Kilo almak için nasıl bir Beslenme Programı izlemeliyim ( 80 olmayı düşünüyorum hacim için )
3- En iyi sonuçları alabileceğim Supplement Kombinasyonları ( Mümkünse markaları ile )
4- İlk ay , 2. ay ve 3.ay programlarım nasıl olmalı
5-Hacim kazanmak için en etkili yollar
6-Kilo kaybetmeden mümkünse kilo alarak spor yapmak için gereken bilgiler.
7- Supplementlere ne zaman başlamalıyım.
Cevaplar yeni başlayanlar için olursa çok iyi olur belli bi alt yapım yok gibi , şimdiden herkese teşekkürler.