Blackman91
Üye
VG'ye lise 3 te başlamıştım. Bir yandan basketbol oynuyor bir yandan VG yapıyordum. O zamanlar kiloluydum ama boyum uzun olduğundan fazla etkili olmuyordu. Ben birazda bilinçsizce olsada 1 sene body yaptım. Ama güçlenmeme rağmen vücudumdan tiksinir olmuştum. Lise bitti basketbolu bıraktım ünide iken.tabiki body'de bıraktım. ve inanılmaz kilo aldım.130 lara çıktım. geçen sene 90 kiloya indim 1 yılda 40 kilo verdim. Ancak vücudumdan inanın hiç memnun değilim. Şimdi üniversitede değiştirdim. ve kabus gibi geçen 2 senenin ardından önce hayatımı şimdi de vücudumu iyi bir hale getirmek istiyorum.Boyum 1.88 kilo 90 civarı. Ancak göğüslerde sarkmalar mevcut belki jinekomasti de vardır bilemiyorum. Göbek var.Kol kaslarım iyi sayılırıdı ama onlarında eskisi gibi olmadığını biliyorum. Şimdi bana yardımcı olun lütfen. Göbeğim var hala göğüslerde sarkmalar mevcut kilo verince azaldı tabi ama oraları nasıl sıkılaştırıp kasa çevirebilirm. bana çok önemli tüyolar püf noktaları gerek. Vücudumu gerçekten kaslı sıkı ve göz alıcı bir hale sokmak istiyorum.spor salonuna yazıldım yeniden bu arada body ye başlıyorum yani.