Yeni Başlayan Birisiyim

Konu basliginda dedigim gibi vücudumu duzene sokmak icin ve fazla yaglardan kurtulmak için macfite uye oldum gel gelelim her şey parayi alana kadar ne ilgilenen var nede başka bisi
Boyum 172 kilom 84 vucudumdaki yaglari yakmak için kardiyo yapmalisin dedi orda spor hocası telefona bir uygulama yapmislar ama çok karışık geldi bana size ozel bir program yapabiliriz dedi tabiki belli bir fiyatla birlikte;))
Benim gibi zamaninda kardiyo çalışan arkadaslar varsa eger programini paylaşabilirmisiniz en acilinden kendime bir duzenli olarak program yapmam lazim şimdiden yardim edenlere tessekurler

Sadece kardiyoyla olacak iş değil. 10 döngü hiit üstüne ağırlık çalışması yaparsanız maksimum verimi alırsınız.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz salona kayıt oluyorsunuz ilgilenilmek isteyenler için özel bir iş dalı çıkartıldı "Personal Trainer" adı bilir misiniz ? Kişisel antrenör anlamına geliyor. Yani siz buna kaydolmadan program ve ne yapacağınızın söylenmesini bekliyorsanız yanılıyorsunuz hiçbir salona b*k atamazsınız böyle. MacFit Türkiye'ye göre çok üst düzey bir firmadır.
İnternet program kaynıyor,forum program kaynıyor,internet bilgi kaynıyor en önemlisi forum bilgi kaynıyor. Sanki biz bunlardan hiç ama hiç bahsetmemişiz gibi tavsiye istemek ? Armut piş ağzıma düş. Sizin yerinize biz verelim mi kiloları da ?
Hadi kardeşim hadi. İki anahtar kelime yaz da öğren ne neymiş. Paragraf paragraf yazıyoruz sadece benim yazdıklarıma bile baksan A dan Z ye bilgi bulursun hala gak guk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

standart bir soru sordum cok fazla forum kullanan birisi değilim sadece zamaninda yapılmış hareketlerden tavsiye program istedim sana noldu boyle artislendin eger abuk subuk cevaplarda bulunucaksan eğer benim actigim konuya yorum yapma kardesim bak arkadaş guzel cevap vermiş senin gibi insanlar hayatta en sevmedigim insanlar sen keyfine bak bu konuyada yorum atmazssan sevinirim

Hayırdır kardeş ? Araştırmaya üşeniyorsan yapmayacaksın bu sporu. Bin tane başlık var kardiyo hakkında.
Aynı başlıklar habire habire açılıyor.

Kardesim konu açma yasagimi var sanane ben eski konulari istemiyorum belki guncel bilgileri ogrenmek istiyorum sen forum isminin anlamini anlayamamissin o yüzden artik daha fazla konuyu kirletmeden kes sesini daha fazla mesaj yazma birazda saygili ol insan gibi uyariyim seni anlayana tabi;)

Siz salona kayıt oluyorsunuz ilgilenilmek isteyenler için özel bir iş dalı çıkartıldı "Personal Trainer" adı bilir misiniz ? Kişisel antrenör anlamına geliyor. Yani siz buna kaydolmadan program ve ne yapacağınızın söylenmesini bekliyorsanız yanılıyorsunuz hiçbir salona b*k atamazsınız böyle. MacFit Türkiye'ye göre çok üst düzey bir firmadır.
İnternet program kaynıyor,forum program kaynıyor,internet bilgi kaynıyor en önemlisi forum bilgi kaynıyor. Sanki biz bunlardan hiç ama hiç bahsetmemişiz gibi tavsiye istemek ? Armut piş ağzıma düş. Sizin yerinize biz verelim mi kiloları da ?
Hadi kardeşim hadi. İki anahtar kelime yaz da öğren ne neymiş. Paragraf paragraf yazıyoruz sadece benim yazdıklarıma bile baksan A dan Z ye bilgi bulursun hala gak guk.

Valla %100 katılıyorum. Salon hocalarına küfür etme modası da yeni başladı heralde. Herkes aynı şeyden şikayetçi. Kardeşim siz salona kaydoluyosunuz hocaya değil, eğer hocadan antrenörlük istiyosan verirsin paranı alırsın hizmeti. Bana kalırsa hiç gerek yok. Üye olduğumdan beri her gün forumda yeni başlayan biri konu açıyor ve herkese tek tek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halbuki sırf şu forumda bile dünyanın bilgisi var. Ama illa antrenman programı, diyet programı, kardiyo programı hazır yazalım herkese diye konu açıyor millet

Hahhaha buradan posta koymak kolay güzel insan sana lafım yok..Öğrenmek ister misin ? Günlük kalori hesabını yap,çıkan kaloriden 500 kalori az al her gün yapamazsan 300 kalori. Her besinin kalorisi diyetkolik.com'da mevcut. Gün içine HIIT(yavaşlayıp hızlanmalı) kardiyolar ve sabit hızlı kardiyolar ekle. Eğer ilk amacın yağ yakmak ise bir süre bu şekilde devam et ama daha sonra ağırlık çalışmalarına başla 3 gün fullbody şeklinde. Programlar burada mevcut. İnsanlara yardım etmek için burada zaman harcıyoruz. Eğer hatanı kabul edip eyvallah dersen hayatta çok daha başarılı olursun inanıyorum. Kes sesini falanla da olmaz bu işler.
Kolay gelsin.

Demekki guzelce bilgi paylasimi yapmis olduk bu yorumunu ilk başta yazssan daha guzel olurdu tabikide neyse teşekkürler
Bu arada ben hocalara herhangi bisi yazmadim konuyu saptirmayalim bir salondan 0dan baslayan birisi olarak bir yol gösterilmesini isterdim fakat oyle bisi yok hiç tecrübesi olmayan birisi baya zorlanıyor umarim anlatabilmisimdir

Arkadaş yeni başlamış en azından senin salonunu tercih edip hiç birşey bilmeyen birine az bir zamanını ayırabilirsin her şey para değil bunu bu kadar kolay kabullenmeyin

Back
Yukarı