Yeni başlayan biri günde kaç saat?

mrblar foruma yeni üye oldum sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

ben 16 yaşındayım bu 3 ay tatilinde body e başlamayı planlıyorum ancak aklıma takılan bazı sorular var öncelikle yeni başlayan biri olarakk haftada kaç gün ve kaçar saat yapmalıyım( gündüz çalışcam akşam salona gitcem yani max 2 saat yeterlimidir?)

şunuda belirteyim normalde spor salonuna gitmiyordum fakat evde şınav barfiks hareketlerini yapıyorum.

ikinci olarak boyum 174 kilom 54 kafa_ 3 ayda 65 kiloya çıkmam mümkünmü mümkünse nasıl bir besin programı önerirsiniz?

Ben yazayim bari. Gun asiri salona gitki kaslar dinlenip gelisebilsin
1-1,5 saat yeterlidir
Sıkı beslenirsen istedigin kiloya ulasirsin . Kilo x 2 gr protein x4 gr karbonhidrat al seker, aburcuburdan uzak dur.

Öncelikle spor a başlaman güzel bişey bende 175 boyundayım ilk başladığımda 53 kiloydum şimdi 3. ayım 57 kilo oldum demekki isteyince oluyomuş :). Ama 3 ayda 15 kilo almak bayağ zor :D hele benim gibi metebolizman hızlı çalışıyosa

Öncelikle spor a başlaman güzel bişey bende 175 boyundayım ilk başladığımda 53 kiloydum şimdi 3. ayım 57 kilo oldum demekki isteyince oluyomuş :). Ama 3 ayda 15 kilo almak bayağ zor :D hele benim gibi metebolizman hızlı çalışıyosa

:) hocam sen az almışın galiba forumu baya araştırdım ayda 2 3 kilo alıyolar ortalama, 3 ayda 4 kilo almışınız siz galiba proteini az alıyosunuz :)

Son düzenleme:
günlük kaç saat çalışmam gerektiği hakkında herhangi bilgi bulamadım ayrıca üslubunuza dikkat edin kafa_

bulmassın tabikide bu sence bısıklet yada boks sporumu kı saatle calısılsın

hocan ne yzamıssa uygula ıste bu kadar basıt

bunun suresı olmaz 1 saatı gecmesın yeter

ve atarlanma genç az sakin artistik patinaja gerek yok

Back
Yukarı