Yeni Başlayan Biri İçin Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dgregh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dgregh

Üye
Herkese iyi forumlar 2 aydır bu sporu yapıyorum öncelikle vücudum gayet düz idi kas olmamasına karşın yağ oranım fazla değildi evde kendimce 25 30 dk arasında egzersizler yapıyordum.2 ayda vücut bayağı iyi konuma geldi karın kasları iyice belirginleşti. Kol ve göğüs daha gelişme aşamasında.
Boyum:174 Kilom:66-67 arasında yaş 18 öncelikle bu spor üzerinden para kazanmak veya dergi mankeni olmak vs. gibi bir amacım yok hayatımın bir parçası olarak devam etmesini istiyorum sağlıklı bir vücudum olsun salona 1-2 saat ne ise geliyim sporumu yapıyım mantığındayım yarışma gibi bir hedefim yok. Yememe dikkat ediyorum kalori hesabımı yapıyorum yulaf yumurta haşlama göğüs lapa pirinç ne ise yiyorum. Yağı olabildiğince uzak tutuyorum almam gerekeni gerek yumurta gerek zeytin gibi gıdalar ile sağlıyorum. Sorun şu ki çok takıntılıyım Cheat Meal bile yapmaya çekiniyorum arada bir %80 kakao bitter alıyım en azından zaten vücut iyi konuma arada 5-6 gramlık parça atıyım diyorum ama kasadan bir türlü geçmiyor geri dönüp bırakıyorum. Bu durumda biri için önerileriniz nedir doğru yolda mıyım çok mu sıkıyorum kendimi haftada bir en azından salmalı mıyım ? En son cheat mealı 2 hafta önce yaptım o gün bile almam gereken kalorinin üstene çıkmadım.

Back
Yukarı