oktay okyanus
Üye
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
36 yaşındayım ve daha önce bu sporu hiç yapmadım. Forumu bir kaç gündür teferruatlı olarak okuyorum.
Okyanusun ortasında bir platformda çalışıyorum ve karaya çıkma şansım yok, elimdeki imkanlarsa şöyle vpn li bir internet bağlantısının yanında
basit bir ağırlık istasyonu 60 kilograma kadar ağırlık takılabiliyor.
profesyonel koşu bandı (üzerinde 100 metre koşucusu antreman yapabildiğine göre epey iyi bir şey olduğunu düşünüyorum)
mekik sehpası,
chuck noris in çalıştığı şu kablolu totalgym aleti,
5 7 10 15 kg ağırlık topları,
farklı ağırlıklarda dumbellar,
ağırlık sehpası (uzun bar yok en erken 2 ay sonra tedarik edilebilir)
z bar,
obezlerin çalışmaya çalıştıkları mekik aleti (yere koyulup üstünde mekik çekmeye çalışılanlardan)
kum torbası,
ayarlı el penseleri.
her gün akşam 7 ile 9 arasında 2 saatim boş kalıyor bu saatleri spor yaparak değerlendirmek istiyorum vücut durumuma gelirsek:
boy 182 kilo 99 (şu anda)
kollarım ince bacaklarım kalındır (böcek gibiyim) obezite sınırındayım diyebilirim. göbek ve göğüs malesef epey var
3 ay kadar karaya hiç çıkmayacağım, dönüş için hatuna bir süpriz yapmak istiyorum.
ilk denememde yapabildiklerime gelirsek;
koşubandında kardiyo program 1 i seçtim ve 20 dakikaya tamamladım,
20kg ağırlıkla 15 + 15 2 set kelebek çalıştım, sırtım dünden beri ağrıyor,
20kg ağırlıkla 20 + 20 2 set bench çalıştım bunu 2 set daha yapabilirdim,
15kg ağırlıkla 15 + 15 2 set triceps çalıştım ikinci seti çok yakıcıydı,
20kg ağırlıkla 15 + 15 lat pull front çalıştım ikinci setini zor tamamladım,
totalgym ile sakat barfiksi (yukarı doğru kendimizi açılı çekiyoruz) 45 derece ile ancak 20 kere çekebildim,
alkolü bıraktım, sigarayı 1 senedir içmiyorum, şu tabloya göre beslenme ve haftalık rutin çalışma programı tavsiyelerinizi bekliyorum.
36 yaşındayım ve daha önce bu sporu hiç yapmadım. Forumu bir kaç gündür teferruatlı olarak okuyorum.
Okyanusun ortasında bir platformda çalışıyorum ve karaya çıkma şansım yok, elimdeki imkanlarsa şöyle vpn li bir internet bağlantısının yanında

basit bir ağırlık istasyonu 60 kilograma kadar ağırlık takılabiliyor.
profesyonel koşu bandı (üzerinde 100 metre koşucusu antreman yapabildiğine göre epey iyi bir şey olduğunu düşünüyorum)
mekik sehpası,
chuck noris in çalıştığı şu kablolu totalgym aleti,
5 7 10 15 kg ağırlık topları,
farklı ağırlıklarda dumbellar,
ağırlık sehpası (uzun bar yok en erken 2 ay sonra tedarik edilebilir)
z bar,
obezlerin çalışmaya çalıştıkları mekik aleti (yere koyulup üstünde mekik çekmeye çalışılanlardan)
kum torbası,
ayarlı el penseleri.
her gün akşam 7 ile 9 arasında 2 saatim boş kalıyor bu saatleri spor yaparak değerlendirmek istiyorum vücut durumuma gelirsek:
boy 182 kilo 99 (şu anda)
kollarım ince bacaklarım kalındır (böcek gibiyim) obezite sınırındayım diyebilirim. göbek ve göğüs malesef epey var

ilk denememde yapabildiklerime gelirsek;
koşubandında kardiyo program 1 i seçtim ve 20 dakikaya tamamladım,
20kg ağırlıkla 15 + 15 2 set kelebek çalıştım, sırtım dünden beri ağrıyor,
20kg ağırlıkla 20 + 20 2 set bench çalıştım bunu 2 set daha yapabilirdim,
15kg ağırlıkla 15 + 15 2 set triceps çalıştım ikinci seti çok yakıcıydı,
20kg ağırlıkla 15 + 15 lat pull front çalıştım ikinci setini zor tamamladım,
totalgym ile sakat barfiksi (yukarı doğru kendimizi açılı çekiyoruz) 45 derece ile ancak 20 kere çekebildim,
alkolü bıraktım, sigarayı 1 senedir içmiyorum, şu tabloya göre beslenme ve haftalık rutin çalışma programı tavsiyelerinizi bekliyorum.