yeni başlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pritt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pritt

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar adım abdullah istanbulda ikamet etmekteyim. Önceden açılmış konu varsa şimdiden özür dilerim. vücut gelirştirmeye yeni başlayacağım, hoş zaman zaman aylık gittiğim zamanlar oldu ama tamamı gelmedi.boy 1.76 kilo 84 göbek çevresinde yağlanma var benim sorum ilk önce kardio ile yağları yakıp sonramı çalışmam? yoksa direk hem ağırlık hem kardio mu yapsam? Nasıl yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim. hayırlı günler

Yağlanmayı neden herkes bu kadar takıyor anlamıyorum bodynin amacı zaten büyümek e ister istemez yağlanıcağız kardeşim sen önce bi istediğin ölçülere ulaş istediğin ağırlıkların altına gir hayatını düzene sok motivasyonunu elde et ondan sonra yağlanma kendiliğinden gider yanlış bi uslup kullandıysam kusura bakma ama genel olarak herkes 1 ay içinde istediği olsun istiyor sen ağırlık çalış kardiyonu yap bunlar hoş güzelde yağ gitmesini istiyosan güzel abslerim olsun istiyorsan güzel bi diyetide yanına eklemelisin başka arkadaşların görüşüde bu yönde olucaktır hayatını düzene soktuktan sonra herşey hallolur kardeşim sen bu kadar takma istemesende güzel antreman ve diyetle zamanla gelişirsin

üslupta bişey yok kardeşim yani sorun yok.Öğrenmek amaçlı soruyorum ki yanlış yapmyım.Tavsiyene göre o zaman ağırlık basarak başlycam ve kardio ilede destek vereceğm ve zamanlada yağlanma kendiliğinden gidecek.Yardımın için çok teşekkür ederim allah razı olsun kardeşim ;)

Back
Yukarı