Yeni başladım

Merhaba. Vücut geliştirmeye meraklı biriyim ve başlayalı 1 ay oldu güzel bir karın kasım var ama omuz göğüs kollarım zayıf ilk aylık programdan sonra
kol:28den 29.5
göğüs:84den86
omuz 101den 104
omuzlarım dar oldugu için rahatsız oluyorum 1.78 boyum var 61 kiloyum karın kası var dediğimde belirgin bir sixpack istediğim geniş omuzlara hacimli göğüs ve kollara sahip olmak t shirt giyindiğimde üstüme otursun istiyorum 2. aya girdim ağır bir program yaptık
protein tozu ve streoid kullanmıyorum spor hocam 3-4 aya vücudumun istedigim gibi olacagını söylüyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim hacim için?Hayatımın sonuna kadarda bırakmayı düşünmüyorum bu sporu

şimdiden teşekkürler..

araştırma , araştırma , araştırma. biraz araştırmayı denesene. streoidi aklından cıkar bence. yediklerine dikkat et iyi dinlen sabret kendine güven. gerisini formdan ara herşeyi bulacaksın.

Hayırlı olsun.

3-4 ay bu spor ıcın hıcbırsey onu belırtıyım beklentı içine gırmeyın ilk 1 ay zaten alt yapı hazırlıgıdır sabırlı olun

omuzları genıs gosteren omuzdan ziyade sırt (kanat) kasıdır sırt ve bacak yokmu programda?

klasık şeyleri yazıcam fazla çalışmak fazla gelısmek anlamına gelmez önemlı olan beslenme ve dinlenmedır aceleci davranmayın 3-4 ay bu sporda hıcbırşey 3-4 aya gelısım gosterırsınız ama buyuk bır fark olmaz

Back
Yukarı