• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yeni başladım yorumlarınızı beklıyorum iyi yada kötü

sanırım evde çalışıyorsun.
şeker tuz yağ hariç herşeyi yiyorum demişsin sana önerim forumdaki şu konuyu iyi bir şekilde okuman.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-beslenme-tekni-t8692.html
ve antreman programını da yine forumda şu linkteki gibi yapmanı öneirim
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html
resimlere gelince yeni başladığından hacim eksikliği var tabi 2 ay önceki halini bilmediğimden sana gelişme olup lmadığı söyleyemem.
ama bilgi için çok sağlam bir kaynak olan bodyforumtr üyesi olduğunuda unutma. İleri zamanlarda yine resim atarsan ve ölçülerinide yazarsan daha iyi kıyaslama yaparız. Başarılar.

sanırım evde çalışıyorsun.
şeker tuz yağ hariç herşeyi yiyorum demişsin sana önerim forumdaki şu konuyu iyi bir şekilde okuman.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-beslenme-tekni-t8692.html
ve antreman programını da yine forumda şu linkteki gibi yapmanı öneirim
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html
resimlere gelince yeni başladığından hacim eksikliği var tabi 2 ay önceki halini bilmediğimden sana gelişme olup lmadığı söyleyemem.
ama bilgi için çok sağlam bir kaynak olan bodyforumtr üyesi olduğunuda unutma. İleri zamanlarda yine resim atarsan ve ölçülerinide yazarsan daha iyi kıyaslama yaparız. Başarılar.
salona gıdıyorum 2 ay dolcak işte yorumun için saol gakkos

gaskkos a katılıyorum bende. başlamadan önceki foto ve ölçülerini koyarsan ve şuan ki ölçülerini de yazarsan gelişme olup olmadığını öğrenmiş oluruz sen ve biz.

salona gidiyorsan yaptığın programı buraya yaz buradan bakalım eksik varmı yada tartışalım. ama beslenme konusnu muhakkak oku sana faydası olacağına eminim.

salona gidiyorsan yaptığın programı buraya yaz buradan bakalım eksik varmı yada tartışalım. ama beslenme konusnu muhakkak oku sana faydası olacağına eminim.
beslenme faydalı olcak evet baktım
programım
bench press
Behind The Neck Press
Arm Side Deltoid Laterals
Straight Bar Triceps Pushdowns
Wide-Grip Front Lat Pulldown
Wide-Grip Rear Lat Pulldown
Barbell Curl
Squats
bu hareketleri 2 gun yapıp 1gun yapmıyorum 3x8 4x10 olarak yapıyoruma32

Son düzenleme:
beslenme faydalı olcak evet baktım
programım
bench press
Behind The Neck Press
Arm Side Deltoid Laterals
Straight Bar Triceps Pushdowns
Wide-Grip Front Lat Pulldown
Wide-Grip Rear Lat Pulldown
Barbell Curl
Squats
bu hareketleri 2 gun yapıp 1gun yapmıyorum 3x8 4x10 olarak yapıyoruma32

bu hareketlerin hepsini aynı günmü yapıyorsun? lütfen mesaj atarken biraz kapsamlı yaz yoksa bu sorular sürer gider.

Öyle program mı olur yahu hergün farklı bölgelere çalıştırmaya yönel yani pztesi göğüs-biceps carsamba omuz-triceps cuma sırt(kanat)-bacak

evet gakkos kardeş her gun yapıoyrum 2 gun yapıp 1 gun yapmıyorum o kadar gıttm kas agrısı felanda cekmedım normal mibu anlamadım ki.

kas ağrı felan olayı farklıdır oraya girme ama program bence yalnış. bu hareketler aynı gün yapılmaz. sen hangi günler salona gittiğini yaz sana pir program ayarlıyalım dumbelllls birazda öyle çalış farkı sende anlarsın zaten.

kas ağrı felan olayı farklıdır oraya girme ama program bence yalnış. bu hareketler aynı gün yapılmaz. sen hangi günler salona gittiğini yaz sana pir program ayarlıyalım dumbelllls birazda öyle çalış farkı sende anlarsın zaten.
haftanın 7 gunu aksamları gıdebilrim salonu değiştrcem orası kesin zaten 2 haftadırda gitmiyorum herkeze aynı programı verınce kıllandımbende her neyse burdan kııslerden program alarak yapmam uygun olur mu yaza kadar devam etmeyi dusunuyorum.
dumbelllls

Back
Yukarı