Yeni Başladım ve Birçok Malzemem Yok

Arkadaşlar ben yeni başladım ve Evde sadece 4 dambıl ve 1 mat var. Birçok hareket bench sehpası ile yapılıyor ve ben sadece evde çalışabiliyorum. Bench sehpası alabilecek maddi durumum yok.

Fakat evimizin yanında atletizm stadı var. Bu benim için çok büyük bir artı. Her gün düzenli koşu yapıyorum. Bana Önerebileceğiniz şeyleri bekliyorum :D

Arkadaşlar ben yeni başladım ve Evde sadece 4 dambıl ve 1 mat var. Birçok hareket bench sehpası ile yapılıyor ve ben sadece evde çalışabiliyorum. Bench sehpası alabilecek maddi durumum yok.

Fakat evimizin yanında atletizm stadı var. Bu benim için çok büyük bir artı. Her gün düzenli koşu yapıyorum. Bana Önerebileceğiniz şeyleri bekliyorum :D
Bench sehpası alternatifi olarak pilates topu onerebilirim. Boyunuza uygun ebatlarda olanı 30-40 lira gibi bir fiyat. Sehpada yapabildiğiniz çoğu hareketi yaparsınız. Dengede kalmak için uğraştığınız için hatırı sayılır bir şekilde core kısmı da güçlenmiş olur.

GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halter dumbell seti al ben 60 kg 170 tl aldımdı direnç bandı al sağlık topu al barfiks barı al

Back
Yukarı