Yeni başladım tecrübenize ihtiyacım var...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erthe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Erthe

Üye
Merhaba arkadaşlar.16 yaşında 1.73 boyunda 75 kg bir vg meraklısıyım.Hatrı sayılır şekilde bira göbeği var kafa_ 3 aylık düzenli salonda vg çalışmayı düşünüyorum.3 ayda ne kadar verim alırım veya alabilirmiyim ? Ek besin kullanmam gerekir mi ? Göbeği eritirmiyim ? Şimdiden teşekkürler thums:

3 ayda göbegi eritebilcegini sanmıyorum. Vg için 3 ay çok kısa bir zaman.

3 ayda göbeği eritmek baklavaları çıkarmak zor olur ama şimdiye kadar hiç kimsenin yapamadığı bir şey de değil..bu tamamen senin azmine çalışmana ve beslenmene bağlı..tabi seni görmeden söylemek zor ama yaşının 16 olmasından ötürü metabolizmanın hızlı çalıştığını varsayarsak yağ yakman çokta zor olmıyacaktır..ağırlık antrenmanlarına cardiyo çalışmaları da eklersen baklavaları çıkaramasanda en kötü ihtimal o rahatsız edici bira göbeği görüntüsünden kurtulabilirsin bence..

3 ayda göbeği eritmek baklavaları çıkarmak zor olur ama şimdiye kadar hiç kimsenin yapamadığı bir şey de değil..bu tamamen senin azmine çalışmana ve beslenmene bağlı..tabi seni görmeden söylemek zor ama yaşının 16 olmasından ötürü metabolizmanın hızlı çalıştığını varsayarsak yağ yakman çokta zor olmıyacaktır..ağırlık antrenmanlarına cardiyo çalışmaları da eklersen baklavaları çıkaramasanda en kötü ihtimal o rahatsız edici bira göbeği görüntüsünden kurtulabilirsin bence..

Anladım.Yalnız şu sorumada cevap verebilirmisn ? 3 ay içinde ek besin(supplement;aminoasit,protein tozu vs.) kullanmam gerekir mi :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:30 ----------

Vücut değerlerim;
Kol=32 32
Bel(Göbek)=90
Göğüs=96
Bacak=54

Düzenli beslenme ve antremanla yol alabilirsin. Sonuçta ergenlik çağındasın hormonların şuan yaşı ileri olanlardan daha çok çalışıyor. Fakat bu zaman da dediğim gibi iyi bir beslenme programı gerekiyor. Tabi ki bunun içinde beslenme, antreman,genetik ve dinlenme de giriyor. Yani sana 3 ayda six pack i çıkarırsın diyemez. Tamamen senin yaptıkların ve genetiğine bağlı

ek besine gerek yok
kardio + vg yap
ama eritmen zor zaman az

Anladım.Yalnız şu sorumada cevap verebilirmisn ? 3 ay içinde ek besin(supplement;aminoasit,protein tozu vs.) kullanmam gerekir mi :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:30 ----------

Vücut değerlerim;
Kol=32 32
Bel(Göbek)=90
Göğüs=96
Bacak=54

bu konuda napacağını sen bilirsin..ama benim kendi sahşi fikrim bu spora başlayanların hemen supplement kullanmasının gereksiz olduğudur..çünkü ilk altı ay civarı vücut zaten supplementsiz ek besin olmadan da antrenmanlara çok iyi cevap verir gelişimi hızlı olur..ayrıca sen daha alt yapı aşamasındasın ne kadar naturel yaparsan ilerde bunun faydasını emin ol görürsün..başlar başlamaz hemen metabolizmanı kimyasallarla yorma derim ben, 3 aydan sonra devam edersen ilerisi için kullanmayı düşünebilirsin ama..tabi ne yapman gerektiğine sen karar vericeksin bunlar benim sadece ttavsiyem...

Back
Yukarı