Merhaba ben bodye dün başladım ilk kez gittim salona vücüt yağ kas ölçümlerim yapıldı kilom ve kas oranım normal fakat yağ oranım biraz da olsa yüksek çıktım bu arada yaşım 17 boyum 1,70 lerde kilom ise 65 sonra hoca bir program verdi tüm bölgelerden 1-2 hareket olmak üzere bunu 1 ay boyunca yapıcaksın sonra bölgesel çalışacaksın dedi sorularım ise
1- Body hangi günler gitmeliyim mesela ben şuan 1 gün gidiyorum 1 gün ara veriyorum yani haftada 4 gün gidiyorum iyi mi?
2- İlk gün omuz ve göğüs bölgelerimde ağrı oldu fakat karın bölgesinde hiç olmadı bunda evde daha önceden karın bölgesini çalısmamın etkisi var mıdır?
3-Karın bölgem yağlı bunun için ne önerirsiniz salonda kardiyo yapıyorum gitmediyim günlerde evde kardiyo egzersizleri yapıyorum doğru mu yaptıklarım?
4- Hoca besin programı vermedi acaba ilk gün olduğu için mi , verir mi ?
Bu soruları cevaplayan olursa çok memnum olurum
Teşekkürler
1- Body hangi günler gitmeliyim mesela ben şuan 1 gün gidiyorum 1 gün ara veriyorum yani haftada 4 gün gidiyorum iyi mi?
2- İlk gün omuz ve göğüs bölgelerimde ağrı oldu fakat karın bölgesinde hiç olmadı bunda evde daha önceden karın bölgesini çalısmamın etkisi var mıdır?
3-Karın bölgem yağlı bunun için ne önerirsiniz salonda kardiyo yapıyorum gitmediyim günlerde evde kardiyo egzersizleri yapıyorum doğru mu yaptıklarım?
4- Hoca besin programı vermedi acaba ilk gün olduğu için mi , verir mi ?
Bu soruları cevaplayan olursa çok memnum olurum
Teşekkürler