Yeni Başladım, Program İstiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pacman0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boyum: 1.86 Kilom:110 18 yaşındayım.

Bu zamana kadar kilom çok rahatsız etmiyordu, çocuk olduğum için eşofman mont falan giyip kapatıyordum. Ama artık büyüdüm ve her aynaya baktığımda kendimden soğuyorum resmen, malum dışarı çıkmak, düzgün yerlere gitmem gerekiyor oralara da eşofmanla gidemiyorum. Kilo vermeyi çok istiyorum, çok azimliyim fakat gittiğim yer biraz ilgisiz herkese aynı programı veriyorlar. 2 aydır gidiyordum spora ayağımdan ameliyat oldum 1 ay bırakmak zorunda kaldım. Gittiğim zamanlar 35 dk hızlı bi şekilde bisiklet yapıyorum, 15 x 3 mekik yapıyorum. Biraz da ağırlık çalışıyorum. Bana önerebileceğiniz daha iyi bi program var mıdır? Hepinize şimdiden teşekkürler.

Forumda çokça sayıda, sorularınla ilgili konu,soru ve cevap var. Biraz araştırırsan aradığından fazlasını bulacağına emin olabilirsin.

Arama yaptım da ne bileyim kendime uygun bişey bulamadım. Yapılması gereken hareketler yazılmış ama hangisinin ne olduğunu bilmiyorum.

senin sporla beraber beslenme düzeninide düzeltmen gerekir.un tuz şeker ve yağlı şeylerden uzak durmalısın yoksa 35 dk hızlı bisikletin anca yediklerini yakmaya yarar.

pacman boyumuz hemen hemen aynı ben 88 kilo civarındayım bende çok olmasada göbeğimden rahatsızım ondan dolayı salona gidiyorum..Anladığım kadarıyla salona gitmiyorsun , youtube de bir çok aerobic hareketleri içeren videolar var onlara bir gözatabilirsin ayağında herhangi bir problem yoksa boş vakitlerinde koşmakta zorlanıyorsan hızlı tempo yürüyüş yapabilirsin 30dk 40dk...Beslenmene de dikkat etmen gerekiyor tuz şeker hamur işi bunlardan uzak durman gerekiyor öğünlerini sıklaştırmalısın ve az yemelisin ekmeği az tüketmelisin......

Son düzenleme:
Back
Yukarı