Yeni başladım nacizane bir soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kutat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kutat

Üye
Öncelikler Herkeze merhaba. Bb sporuna başlamaya karar verdim. Salona gitme imkanım olmadığı için evde bu spro yapmaya başladım. Forumu inceledikten sonra flexor hocamızın evde dumbell calışma programını uygulamaya başladım. Ayarlı dumbell setim war. Benim sorum dumbellerim bar hariç 6 kg bana çok ağır geldi. 1,2 gün göğüs ve kol çalışmasını zorda olsa yaptım fakat omuz ve arka kol çalışmasını ağırşıktan dolayı yapamıyorum. Daha hafif ağırlıkta plastik dumbell mi alsam yoksa bu ağırlıklara alışmaya mı çalışmalıyım sizce?

ayarlı dambılların varsa hafif kiloda bar almayı düşün derim...ağır yaparacaksın ama nizami olmaz..nizami olmadıktan sonrada bir yararı olmaz...

hafif dambıll ayarlamaya çalış ilk olarak..

bb'e hoşgeldin;)

Teşekkür ederim. Arka kol çalışırken özellikle 3. antrenmanda mahfetti beni ve hareketleri nizami yapamadım. adı nedir bilmiyorum ama barın bir kısmından taktığımız yuvarlak ağırlığın :) enaz 2 kg olanı war buda toplamda bir dumbell 5 kg eder bu bana daha hafif geliyo. Böyle bir seçim yapamyım mademki. Tavsiyen içinde ayrıca teşekkür ederim. hoşbulduk çok hevesliyim umarım hevesim kaçmaz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:35 ----------

Gerçi işim çok zor 173 boy. 70 kg bol göbek :)

4 tane 1-1,5 kiloluk metal plaka bulabilirsen işini görürsün diye tahmin ediyorum. ya da bir demirciye gidip 1 kg plaka yapmasını isteyeceksin :D

yaf bende var galiba bi gariplik dün akşam gögüs ve ön kol çalışırken çokta zorlanmadım. Zorlandım fakat hareketleri nizami yapabildim. Eğerki bu akşam arka kol ve omuz çalışırkende zorlanmama karşı hareketlerı nizami yapabilirsem ağırlıkalrı düşürmeyeceğim. doğru olanıda bu zaten öyle değilmi??

Back
Yukarı