yeni başladım boyum 1.70 kilom 60 sizce hangi suplementleri kullanmalıyım

Vg ye başlayalı 2ay olcak antrenörüm protein tozu + gainer kullan diyor hacim kazanmak için sizce amino asit fln kullanmalımıyım veya hem uygun hemde bütçemi sarsmıcak uygun olacak markası da iyi olacak bilgilendirirmisiniz yaşım 17 bu arada.

yahu gainer veya protein tozu şimdilik gereksiz önce sağlam bir beslen bir bakalım yavaş yavaş antremanın ağırlaşsın sonra kullanırsın daha 2 aylık sporcusun dur bakalım

4.ay itibariyle eğer beslenmen yetersiz ise protein tozu kullanmaya başlayabilirsin.Supplement kullanım sırası her zaman şöyle olmalıdır. 1-Protein Tozu 2-Amino Asit 3-Kreatin 4-Multivitamin 5-PreWorkout Ürünleri.

herkese tesekkürler ama beslenmem yetersiz hocanın yazdıkları menuye uyamıyorum o yüzden gainer tavsiye etti hacim artırmak için

Şimdilik supplement kullanmana gerek varmı bilmiyorum.Çok heves uyandıran bişey olduğunuda biliyorum fakat beslenme düzenli olmadığı sürece çöpten başka birşey değil inan.Beslenme mantığını kavrayıp beslenmeni ayarla.Creatine kullanma şuan için.Beslenmeni hallet 1 ay sonra ihtiyacına protein tozu al ve kullan.Gainer a ihtiyacın yok bence.Makarna,yulaf vb bol kompleks karb. içeren besinlere yönelirsen kilo alırsın.Ama önce verdiğim linki oku beslenmeni nasıl ayarlicağın hakkında bilgi sahibi ol derim.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme/genel-beslenme-mantigi-nasil-kilo-alirim-58793.html

Back
Yukarı