Yeni başladım beslenmem doğrumu ?

spora başlayalı 1 hafta oldu ve beslenme konusunda doğrumu yapıyorum diye sormak istedim

sabah 4 yumurta 100gr beyaz peynir yiyorum ve biraz ekmek sonrasında spora gidiyorum
spordan gelince 250-300 gram tavuk pirinç pilavı
1 saat sonra tekrar pirinç pilavı
akşam 8 gibi tekrar yemek yiyorum evde ne piştiyse :)
yatmadan önce tekrar pilav
acaba doğrumu besleniyorum ?

spora başlayalı 1 hafta oldu ve beslenme konusunda doğrumu yapıyorum diye sormak istedim

sabah 4 yumurta 100gr beyaz peynir yiyorum ve biraz ekmek sonrasında spora gidiyorum
spordan gelince 250-300 gram tavuk pirinç pilavı
1 saat sonra tekrar pirinç pilavı
akşam 8 gibi tekrar yemek yiyorum evde ne piştiyse :)
yatmadan önce tekrar pilav
acaba doğrumu besleniyorum ?
Aşırı pilav var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pirinç pilavı yerıne bulgur pilavı tuketmelisin bence ve özellıkle fıstık fındık ceviz gibi sağıklı yaglar içeren kuruyemişler kuru meyveler ile ara ogunler yapmalısın. Ekmek hiç tüketme sabahları yumurtanın yanına yulaf ezmeside tuket. Herkesin programı farklı eksileri artıları vucudunun ihtiyacı farklıdır ona göre beslenme programı duzenlenmeli :)

Kuruyemişten bahsetmiş arkadaşlar.
Bende öyle yaptım yağ olarak sadece tereyağ omlet altı yapışmasın diye ve fıstık. AH O FISTIK!
Evime haftada 4 gün girer oldu 200-250 gr yiyorum hiç yoksa.. O değil evdekilerde bagımlı oldu :(

Pirinç pilavı yerıne bulgur pilavı tuketmelisin bence ve özellıkle fıstık fındık ceviz gibi sağıklı yaglar içeren kuruyemişler kuru meyveler ile ara ogunler yapmalısın. Ekmek hiç tüketme sabahları yumurtanın yanına yulaf ezmeside tuket. Herkesin programı farklı eksileri artıları vucudunun ihtiyacı farklıdır ona göre beslenme programı duzenlenmeli :)
hızlı bi şekilde kilo almak istiyorum sizin bahsettiğiniz fit kalmak için sanırım. yinede teşekürler :)[DOUBLEPOST=1488412277][/DOUBLEPOST]
kardeşim savaş cebeci bulk yaz youtube çıkıyor beslenme programı
teşekürler bakıyorum şimdi

Back
Yukarı