Yeni başladım 50 barfiks çekiyorum

ben yeni başladım arkadaşlar evde çalışıyorum günde 300 mekik 50 barfiks çekiyorum avuç içi içe bakar şekilde sizce zararlımıdır 50 tane barfiks pazar günü dinleniyorumbench_Obench_O

Her gün yapma 1 er gun arayla gir daha iyi olur da yeni basladim diyosun sadece bunlari mi yapiyorsun ?

Yeni basladim diyorsan 3 gun calis 1 gun dinlendir , her hafta veya her 15 gunde bir arttir tekrarlari , bende senin gibi basladim karin calismaya 300 le 3 set veya daha fazla set ve daha farkli karin calismalariyla suanda gunda sabah ve aksami toplarsan 1500 yapiyorum. Ve bu arada karin sabahlari daha iyi calisir , aksam yatmadan ve sabah kalkdiginda yap sana iyi gelir , evde calisiyosan sinav cekmenide oneririm barfiks % 70 sirt % 30 gogus calistirir , sinav da cekersen iyi olur.

Bence kasların ağrımadığı sürece çalış. Vücut ağırlığıyla yaptığın bir hareket. 50 barfixi tekte ve nizami çekiyorsan helal olsun ;) . Pazar günü dinlenmen iyi. Ama Fit olmak için beslenmede önemli bunu unutma

Bence kasların ağrımadığı sürece çalış. Vücut ağırlığıyla yaptığın bir hareket. 50 barfixi tekte ve nizami çekiyorsan helal olsun ;) . Pazar günü dinlenmen iyi. Ama Fit olmak için beslenmede önemli bunu unutma

Yok avuç içi içeri bakıcak şekilde bazen 5 bazen 7-8 10 a kadar çıkıyorum tek seferde 50 yapamıyorum.

body değilde fit olmak için yapıyorum kardeş ağırlık kaldırmıyorum yani.

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yeni başlayan biri için 300 mekik ve 50 barfiksi çok buldum sizcede öle değilmi??Bunalrı yapabiliyorsan ve canın acımıyosa yap bişi olmaz.

Avuç içleri karşıya bakıcak şekilde barfiks çek kanatlara çok iyi vurur

senınc ektıgın hem kolay hemde bıcepse fazla vuruyor barfıksı bıceps ıcın cekmeyın sırt - kanat ıcın cekın.

2 gunden bır cekın benım önerım bu ve 50 yerıne 3x10 ıdealdır ayagınıza agırlık asın öyle cekın hareketı zorlastırın

bır cok barfıks çekme şekli var ınternette aratıp hangı tutuş nereyı fazla vurur araştır ama en zoru avuç içi karşıya bakandır

Back
Yukarı