Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni Başladım.İlk Antremandan Sonra Dirsek Eklemlerinde ,Göğüs Kaslarında vs Cok Agrı
Arkadaşlar Çalışmadan Sonra.Dirsek içlerinde , Göğüs Kaslarında , Karın Kaslarında Çok Feci Bir Agrı Oldu.2 Gün Önce Calıstım Hala Agrı Var.O kadar Agrıyor ki Dirsekleri Tam Acamıyorum.Lütfen Yardım Edin.İlaç Önerisi Söyleyin
Bunun nedenı daha once vucudu bu kadar geren ve baskı altına sokmayan bır spor yapmamıs olmanız..Her yenı baslayanda olur endıselenmeyın..2 hafta sonra kalmaz o agrılar..Sunuda soyleyeyım cogu kısı 5-6 ayı dolduktan sonra o agrıyı yakalayabılmeyı ne kadar ıster tahmın edemessınız..Buda hos bır ıronı..
ilk gundende cok agir calisma ama yinede yavas yavas git. umur sana katiliyorum en baslarda agrilardan sikayet ediyoz ama 4 5 ay sonra agriyan kaslarimiz olunca mutlu oluyoruz