Arkadaşımla birlikte başladık. O bi bakıma bana hocalık yapıyor hareketleri gösteriyor. Salonda doğru düzgün bi hoca yok zaten. Şuan 2. Ayımdayım. Ilk 1 ay kardio ile geçti. Hocayı beklemedim kardioya devam et dedi ama ben ağırlığa geçtim.
Boy 185
Kilo 83 civarı. Kiloma bakmayin lise döneminde yaklaşık 20 kilo verdim boy uzamasi ile beraber kolay oldu ama aburcubur ağırlıklı beslediğim için çoğunlukla kaslardan gitti ve şuan görüntü olarak kötü duruyorum. Direk ağırlığa geçtim çünkü az çok bilgime göre kendi çapımda bi bulk ve definisyon düşüncem var. Yaza kadar çok aşırıya kaçmamak kaydiyla kizartma aburcubur vb sınır koymayacağım. Bu şekil devam edeceğim.
Programım
Pazartesi
Göğüs Arka Kol
Salı
Sırt Biceps
Çarşamba
Off
Perşembe
Bacak biceps
Cuma omuz - kalf (artı triceps eklemeyi düşünüyorum)
Haftasonu
Off
Karın için vaktinde 2 sene aralıksız 8 min abs workout uygulamıştım hergün. Ve çok faydasını gördüm. O yağ oranına rağmen adonisim çıkmıştı. Yanında onuda eklemeyi düşünüyorum.
Beslenme şeklim
Sabahları 2 yumurta
Öğlen işyerinde ne çıkarsa pilav fasulye vb
Akşam yine ev yemeği
Spordan sonra 2 yumurta 1 ton balığı
Sabahları bazen yulaf yiyorum.
Yaza kadar bu şekilde ilerleyip sonrasında aburcubur gazlı içecek sıfıra indirip kardioya odaklanmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Amacım çok uçmak değil fit vücuda sahip olmak göbeği sıfıra çekmek ve tişört giyince bicepslerin kendini göstermesi. Yaza bunlar mümkün mü sizce?
Boy 185
Kilo 83 civarı. Kiloma bakmayin lise döneminde yaklaşık 20 kilo verdim boy uzamasi ile beraber kolay oldu ama aburcubur ağırlıklı beslediğim için çoğunlukla kaslardan gitti ve şuan görüntü olarak kötü duruyorum. Direk ağırlığa geçtim çünkü az çok bilgime göre kendi çapımda bi bulk ve definisyon düşüncem var. Yaza kadar çok aşırıya kaçmamak kaydiyla kizartma aburcubur vb sınır koymayacağım. Bu şekil devam edeceğim.
Programım
Pazartesi
Göğüs Arka Kol
Salı
Sırt Biceps
Çarşamba
Off
Perşembe
Bacak biceps
Cuma omuz - kalf (artı triceps eklemeyi düşünüyorum)
Haftasonu
Off
Karın için vaktinde 2 sene aralıksız 8 min abs workout uygulamıştım hergün. Ve çok faydasını gördüm. O yağ oranına rağmen adonisim çıkmıştı. Yanında onuda eklemeyi düşünüyorum.
Beslenme şeklim
Sabahları 2 yumurta
Öğlen işyerinde ne çıkarsa pilav fasulye vb
Akşam yine ev yemeği
Spordan sonra 2 yumurta 1 ton balığı
Sabahları bazen yulaf yiyorum.
Yaza kadar bu şekilde ilerleyip sonrasında aburcubur gazlı içecek sıfıra indirip kardioya odaklanmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Amacım çok uçmak değil fit vücuda sahip olmak göbeği sıfıra çekmek ve tişört giyince bicepslerin kendini göstermesi. Yaza bunlar mümkün mü sizce?