Yeni Başladım Öneri

marJeLoo

Üye
Bilgili abilerime ve kardeşlerime sesleniyorum :) 18 yaşındayım 1.70 boyunda ve 57 kiloyum spora başlayalı 1 hafta oldu ve kendim Hardline Progainer 5000gr sipariş ettim. Bu ürünü nasıl kullanmalıyım spordan önce mi , spordan sonra mı yoksa yatmadan önce mi ? Birde ağırlık kaldırırken çok zorlanıyorum Bench Press falan kollarım ağrıyor bara 5 şer kilo takıp kaldırabiliyorum daha fazlasını kaldıramıyorum. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Sağlıcakla kalın :p

Ağırlık için acele etmene gerek yok zamanla kaldırırsın , o spor salonunda gördüğün insanlar da ilk başladıkları zaman senin kadar kaldırabiliyorlardı. Çok fazla kilo ile haraketi yanlış yapacağına , düşük kiloda nizami bir şekilde yap derim. Progaineri de idmandan 30 dakika önce yada çıkınca yada hem önce hem sonra şeklinde alabilirsin.

Ağırlık için acele etmene gerek yok zamanla kaldırırsın , o spor salonunda gördüğün insanlar da ilk başladıkları zaman senin kadar kaldırabiliyorlardı. Çok fazla kilo ile haraketi yanlış yapacağına , düşük kiloda nizami bir şekilde yap derim. Progaineri de idmandan 30 dakika önce yada çıkınca yada hem önce hem sonra şeklinde alabilirsin.
Çok teşekkürler bilgi için. Birde aldığım ürün kampanyalıydı yanında Hardline ARG 1250 gelecek bu ürünü nasıl kullanmalıyım ve bu ürün ne işe yarıyor acaba ?

Back
Yukarı