Yeni başlıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozolua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ozolua

Üye
Herkese merhabalar.

Öncelikle kendimi tanıtayım 1.83 boyunda 77 kiloyum.Spora yeni başlayacağım yalnız okuduğum yerde sadece 1 tane spor salonu var ve bir makine için dakikalarca beklediğin oluyor,bu yüzden eve malzeme alayım diyorum.Ne almalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz ?

İlk etapta kapı barfiksi ve dumbell seti iyidir hocam.. Ama ağırlığı artırılabilenlerden almanı tavsiye ederim.

Mekik sehpası iyidir imkan varsa al, yalnız mekik çekme işini göbeğini eritmek için yapıyorsan olmaz.Sadece karın kasların güçlenir.Yağları eritmek istiyorsan cardio dediğimiz koşu,yürüyüş,yüzme vs..egzersizleri şart.

Mekik sehpası iyidir imkan varsa al, yalnız mekik çekme işini göbeğini eritmek için yapıyorsan olmaz.Sadece karın kasların güçlenir.Yağları eritmek istiyorsan cardio dediğimiz koşu,yürüyüş,yüzme vs..egzersizleri şart.
Var mı önereceğiniz bir program hocam ?

Hocam her insanın vücut yapısı farklıdır.Benim size buradan program yazmam yanlış olur. Forumda yeni başlayanlar bölümünden her türlü hareketi,bilgiyi bulabilirsin. Sonra kendine bir program hazırladıktan sonra buraya programını yazıp tavsiye sorarsan yardımcı oluruz. İmkan varsa salondaki hocalara da danış yardımcı olurlar umarım.

Back
Yukarı