bgmbrk
Üye
Yaklaşık 2 senedir vg 3 ay aralıklarla yaptım ani doğru dürüst bir etkileşim söz konusu olmadı. Beslenmeme fazla dikkat edemedim çünkü ygs hazırlıkları ve anne babanın işe gitmesinden dolayı yemeğe vakit ayıramadım yeterince. Ayrıca sigarada kullanıyorum
Küçüklüğümden beri sporla , 7 yıldır body ile ilgiliyim çoğu şeyide biliyorum.
-Kilo alamayan çok kişi var ve forumdada görebiliyoruz zaten ve bu arkadaşlara herkes farklı farklı cevaplar veriyor kimisi porgramını değiştirmelisin, kimisi yemek düzenin yanlış, kimisi doğru gidiyorsun devam. Şeklinde cevap veriyor.
şimdi bağlıyorum:
Ben 1.82 boyunda 61 kiloda genç bir arkadaşınızım ve en yüksek gördüğüm kilo 65.
Yemek yemeyi düzene soktuğum zaman kilom sabit kalıyor.
Programımı değiştirdiğim zaman kilo hiç alamıyorum.
Sizlerden istediğim bana kilo nasıl alınır onu söylemeniz değilde sporcunun sağlıklı kilo alabilmesi için ''CAN ALICI NOKTALAR'' nelerdir? Olmazsa olmazlar? Kesinlikle yapılması gerekenler? Çünkü artık illallah ettim arkadaşlar, bu spora aşığım yardımcı olun .

Küçüklüğümden beri sporla , 7 yıldır body ile ilgiliyim çoğu şeyide biliyorum.
-Kilo alamayan çok kişi var ve forumdada görebiliyoruz zaten ve bu arkadaşlara herkes farklı farklı cevaplar veriyor kimisi porgramını değiştirmelisin, kimisi yemek düzenin yanlış, kimisi doğru gidiyorsun devam. Şeklinde cevap veriyor.
şimdi bağlıyorum:
Ben 1.82 boyunda 61 kiloda genç bir arkadaşınızım ve en yüksek gördüğüm kilo 65.
Yemek yemeyi düzene soktuğum zaman kilom sabit kalıyor.
Programımı değiştirdiğim zaman kilo hiç alamıyorum.
Sizlerden istediğim bana kilo nasıl alınır onu söylemeniz değilde sporcunun sağlıklı kilo alabilmesi için ''CAN ALICI NOKTALAR'' nelerdir? Olmazsa olmazlar? Kesinlikle yapılması gerekenler? Çünkü artık illallah ettim arkadaşlar, bu spora aşığım yardımcı olun .