Yeni Başlıyorum Birkaç Soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar.Boyum 1.79 kilom ise 62-64 arası.Vücudumun fotoğraflarını ekledim.
Bu vücuda uygun bir beslenme programı ve program tavsiyesi istiyorum.Maddi durumum pek iyi değil onun için bir süre toza bulaşmayacağım tahminimce 3-4 ay gibi bir süre.Açık öğretimde okuyan biriyim yani okula gitmiyorum programı ona göre yazarsanız sevinirim.Maddi durumum kırmızı eti desteklemiyor bunuda not düşeyim :)

Fikirlerini sunan değerli arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

sabah 4 tam yumurta 200 gr yulaf yeşillik ekleyebilirsin
öğlen-akşam 200 gr tavuk 200-250 gr pilav yada makarna yiyebilirsin.
Çikolata cips kolaya bulaşmadan çerezlerle yada meyve salatalarıyla desteklersen kilo alımını hızlandırabilirsin.

sabah 4 tam yumurta 200 gr yulaf yeşillik ekleyebilirsin
öğlen-akşam 200 gr tavuk 200-250 gr pilav yada makarna yiyebilirsin.
Çikolata cips kolaya bulaşmadan çerezlerle yada meyve salatalarıyla desteklersen kilo alımını hızlandırabilirsin.

Kilo almam mı gerekiyor ?

Ağırlık çalışmayacakmısın nasıl kas yapıcaksın.
Haklısın.Peki bana önerebileceğin bir çalışma programı var mı ? Birde araştırmalarım sonucu şöyle birşey gördüm.Spordan çıkınca bal,1 yumurta,bebek bisküvisi,süt bunları blendırdan geçirip spordan sonra 30dk içinde için dediler.Bunun yararı dokunur mu ?

Powerliftciler de gördüm genelde bence gereksiz yapadabilirsin.
Haftada 3 günle başla
1.gün sırt biceps
2.gün göğüs triceps
3. bacak omuz
karın yazmadım sabah kalkar kalmaz haftada 2 kere aç karnına karın çalışabilirsin 10 dk lık workout programları internette dolu.

Powerliftciler de gördüm genelde bence gereksiz yapadabilirsin.
Haftada 3 günle başla
1.gün sırt biceps
2.gün göğüs triceps
3. bacak omuz
karın yazmadım sabah kalkar kalmaz haftada 2 kere aç karnına karın çalışabilirsin 10 dk lık workout programları internette dolu.

Biceps triceps bacak ve omuz demişsin.Bu hareketlerin örnekleri var mı ? Ne kadar ağırlık ile başlamalıyım bunu ne kadar süre devam ettirmeliyim ?

hareketleri youtube den bulabilirsin ağırlığı kendin belirle 3 set 10-12 tekrar çalışabilirsin hepsini. Ölene kadar devam ettirmeyi düşünyorum sende öyle yapabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı