Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba . 2 sene önce düzensiz bi şekilde 100 kilodan 83 kiloya düştüm ve tabiki kilo versemde sarkmaların önüne geçemedim . yaz tatilinden önce 4 ay fitness yaptım bi nebzede olsa göbeği küçülttüm . jinekomasti rahatsızlığım varmıs 1.5 ay önce bi operasyon geçirdim ve bu hafta spor salonuna başlayacagım . önceliğim yağ oranımı azaltmak ve bunun yanında kas kutlemı arttırmak olucak . boyum 186 cm
kilom 86 kilolu olmasamda göbek basen bacak normalden yaglı kalın yani. Nasıl bir çalısma önerirsinz ? şu yağlardan kurtulup fit bi vucuda sahıp olmak ıstıyorm artık
Aynı bensin 2-2,5 sene önce 103 kgden 85 e düştüm.Şuan 1.86 boyunda 85 kilo biriyim.Yağlardan kurtulman fit bir vücuda kavuşman için bu spora göre bir beslenme düzeni oturtman gerekli , salona yazılınca sporda devamlılığı getirmen gerekir bu spor body building hiç bir zaman 1 ayda 2 ayda istediğini vermez ilerledikçe kasların gelişir.Gelişimi sabrederek bekleyip görmen gerekli bunu unutma.Salonda hareketleri nizami yapmaya dikkat et , beslenmeyi oturt zamanla kilo verirsin ve kas kütlen artar vücudun fitleşir.