merhaba arkadaslar body-buıldıng e gırıs yapacagım boyum 1.80 kılom 98 eskıden kayakcıydım guzel bır vucudum vardı fakat unıversıte sınavlar derken suan aynada kendımden tıksınıyorum aynaya kusmamak ıcın zor tutuyorum.unıversıte-ev arasında mekık dokuyorum 1 2 kez spora basladım ama netıcesı kotuydu yorgunluktan pestılım cıkıyordu. benım proteın tozu keratın yag yakıcı falan almam gerekırmı?okuldan eve geldıgımde ders calısacak halım yokken spora gıtmek ımkansız oluyor. vucudumun yag oranı cok yuksek. yag yakımı yapmam lazım ıyı bır sekılde enerjık olmam lazım bu ıslerden anlayan arkadaslarım bana ne onerır cok pahalı olmayan setlerden almak ıstıyorum malum ogrencıyız butce sıkıntılı olablıyor.(keratın tozları sac cıkarmasında etkılı oluyormu bunu cok merak edıyorum sacım dokulmeye basladı okul stresınden,proteın tozu ve keratın sac dokulmemesıne yardımcı oldugunu dusunuyorum).
bana alınacakların lıstesı ve egzersız dıyet herseyı onerecek bılgılı arkadaslarım yardım edebılırmı?
bana alınacakların lıstesı ve egzersız dıyet herseyı onerecek bılgılı arkadaslarım yardım edebılırmı?