yeni başadım 10 kg lık sizce iyimi çalısıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolların gelişir neden gelişmesin. Düzenli olarak antreman yaparsan düzenli beslenirsen gelişir. Ama kas geliştirmek sabır ve zaman işi. Kas geliştirirken ben herzaman arkdaşlarıma yumurta öneririm. Ayriyeten şınav çekemediğini söylemişsin. Şınav çekmek kas geliştirmenin basamaklarından biri ve genelde herkezin olmazsa olmazıdır. Bir konudada bir program paylaştım. Verdiğim programı mutlaka denemeni tavsiye ederim. Ben ve çoğu arkadaşım şuan bu programla çalışıyoruz.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/nav-yaparken-zorlanma-t46763.html

Programı kullanırsan sadece bir teşekkür etmeniz yeterlidir. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorun varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim.

şimdi bu uzmantvdeki hareketlerı yapıyorum sınav baslıcam mekik on arka kol calısıcam tmdır :) p.tes carsamba ve cuma gunlerı calısıcam bıde besın olarak min gunde mesela ne almalıyım :)

Arkadaş git bi salona yazıl yazılmayacaksan da böyle konular açma forumda hepsi mevcut ara bölümünden merak ettigini ara

bakın şınav barfıks tarzı hareketlerı çekmek ıstıyorsan onları deneyerek çekebılırsın

kol calısarak veya sadece gogus calısrak sınavda ılerleme pek olmaz

şınav barfıks gıbı hareketler yapıldıkca artar

ve hergun çalılşmak senı ileri değil geri götürür boşuna kendını yorma

kucuk kaslar en az 48 saat buyuk kaslar en az 72 saat dınlenmelı

ve bu sporda çalışmaktan daha önemlısı beslenve ve dınlenmedır

bal yemek ıstıyormususn gerçek balsa ye ama markettekı hıcbır bal bal değil o yuzden yeme daha ıyı;)

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı