Yeni Antrenman Programım hakkındaki düşünceleriniz ? (Definasyon)

ZUPERMAN

Üye
Öncelikle selamlar,

Bu haftadan itibaren '' Definasyon '' dönemine girmiş bulunmaktayım, Low Carb (Düşük Karbonhidrat) diyeti ile birlikte yeni bir Antrenman programı hazırladım kendime. Amacım belirttiğim gibi Definasyon, yani bildiğiniz üzere yağ oranımı azaltmaya çalışmak, Bunu '' Düşük Karbonhidrat '' diyeti ile desteklemeyi planlıyorum ve hazırlamış olduğum antrenman programını uygulamayı düşünüyorum. Aşağıda Görüceğiniz üzere 4 günlük bir antrenman programı mevcut, bununla birlikte tabikide her (ANTRENMAN SONU) ortalama 30-45 dakika arası '' CARDIO '' çalışması yapacağım.

Sizlerin yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum, Hertürlü görüşe ve öneriye açığım maksat birbirimize yardımcı olmak :) Şimdiden Teşekkürler..

1.GÜN (BACAK)
SQUAT: 4 SET ~ 10/12 Tekrar
Leg Press: 4 SET ~ 10/12 Tekrar
Leg Extensions: 4 SET ~ 10/12 Tekrar
Romanian Deadlift: 4 SET ~ 20/25 Tekrar
Seated Calf Raise: 4 SET ~ 10/12 Tekrar
Standing Calf Raise: 4 SET ~ 10/12 Tekrar

2.GÜN (GÖĞÜS + ÖN KOL)
İnclene Bench Press: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Bench Press: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Pullover: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Cable Crossover: 3 SET ~ 10/12 Tekrar

Barbell Curl: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Biceps Curl (Çevirerek): 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Arnold Construction Curl (Konsantrasyon): 3 SET ~ 12/15 Tekrar

3.GÜN (SIRT + ARKA KOL)
Pull Up (Barfisk): 3 SET ~ 8/12 Tekrar
Pull Up (Barfiks) Dar Tutuş: 3 SET ~ 8/12 Tekrar
Lat Pulldown: 4 SET ~ 12/15 Tekrar
T-BAR Row: 4 SET ~ 8/12 Tekrar
Dumbbell Rowing: 4 SET ~ 12/15 Tekrar
Barbell Shrug: 4 SET ~ 12/15 Tekrar

Dips: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Pushdown: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Lyining Triceps: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
French Dumbbell: 3 SET ~ 8/10 Tekrar

4.GÜN (OMUZ)
Arnold Shoulder Press: 2 SET ~ 20/25 Tekrar
Dumbbell Shoulder Press: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Lateral Raise: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Wide Grip upright Row: 3 SET ~ 10/12 Tekrar
Reverse Butter FLY: 3 SET ~ 10/12 Tekrar

Sırt günü 2 barfix arkasından pulldown olması kötü. 3 harekette aynı özellikte yani performansın büyük ölcüde azalır 3 ünü yapmak, birde üst üste yapması..

Sırt günü 2 barfix arkasından pulldown olması kötü. 3 harekette aynı özellikte yani performansın büyük ölcüde azalır 3 ünü yapmak, birde üst üste yapması..
Öncelikle yorum için teşekkürederim, Bahsettiğin konuda haklısın, fakat ben performans açısından bi sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum, bu ve bunun gibi antrenman programları ile çalışmamı sürdürdüm bu zamana kadar ve benim için bir problem teşkil etmedi :) özellikle sırt günlerini büyük bir heves ve arzu ile gerçekleştirdiğimi söyleyebilirim.

bu programin ardindan 45 dakika cardio yapabiliyorsan bence sıkıntı var cunku nizami ve kendini sonuna kadar zorlayarak yaptigin antrenmanda 5 dakika bile cardio yapacak halin kalmaz tamamen tukenirsin

bu programin ardindan 45 dakika cardio yapabiliyorsan bence sıkıntı var cunku nizami ve kendini sonuna kadar zorlayarak yaptigin antrenmanda 5 dakika bile cardio yapacak halin kalmaz tamamen tukenirsin
Yorum için teşekkürler, en kötü 30 dakika cardio yapabilirim antrenman sonrası, benim için bir sorun teşkil etmiyor :) 10 dakika koşu, 10 dakika bisiklet ve 10 dakika eliptical yapmayı düşünüyorum hatta her antrenman sonu..

sunu soylemek istedim antrenmanda tamamen tukenmen gerek yani birak cardioyu kolunu kaldiracak halin kalmamali kendini antrenmanda zorlayip tukenmen gerek

antrenman sonrası cardio kas yıkımına sebep olur. bence off günlerinde veya sabah erken saatte ac karna cardio yap. flexor hocamizin forumda bir yazisi var bu konu ile ilgili okumani tavsiye ederim

Kardiyoyu erken saatlerde yaparsan iyi olur ağırlıktan sonrada yaparsan kilo verirsin
Yorum için teşekkürler, şuan kendimce 5-6 kilo fazlam olduğunu görüyorum, oyüzden yağ yakma sürecimde birazda kilo vermek istiyorum, kardio yu o nedenli antrenman sonu yapmayı düşünüyorum.

Back
Yukarı