atahan224
Üye
PAZARTESİ : Göğüs + Karın
Göğüs ; İncline press 5x8 Karın ; karın egzersizlerinin hepsinin ismini bilmiyorum ve karını çalıştıgım her gün aynı hareketleri yapıyorum.
Db bench press 5x8 3x100 mekik
declined press 4x8 3x50 yarım mekik
Db pullover 5x12 3x8 leg raise
2x15 yan mekik
SALI : Sırt + Karın
Sırt ; front pulldown 5x8
backpulldown 5x8
Hyper extension 4x15
Rowing mach 4x8
ÇARŞAMBA : Bacak + Bilek
Bacak ; Leg extension 5x10
Leg curll 5x8
Leg Press 3x8
Calf 4x8
PERŞEMBE : Omuz + Karın
Omuz ; Db press 5x8
Side lateral 4x8
Db twist 4x8
Riar lateral 4x8
Upragyt rows 5x12
CUMA : Kol + Karın
Kol ; Biceps : Triceps:
Scoot curl 5x8 Lying triceps 5x8
Db curll 5x8 Push down 5x8
Hammer curl 5x8 Kic bex 4x10
9 aydır v.g ile uğraşıyorum artık vücudumun hangi hareketten daha iyi verim aldığını anlayabiliyorum o yüzden hareketleri kendim seçmeye özen gösteriyorum Belli bi programla 1 2 ay ilerlemeyi değilde programları 1 2 haftada değistirmeyi düşünüyorum ama köklü bir değişiklik değil mesela db press i dumbbell lar ıle yaparken barla yapıcam veya db pullover yerine başka bir açma hareketi koyucam, kolda scoot curl yerine barbell curl db curll ı bazen ayakta bazen oturarak bazense one armed db curll şeklinde yapıcam yani bu tarz değişiklikler yapmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş (4 haftadır protein tozu kulllanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum. yaş 17.) Cevaplarınızı esirgemeyin yazarken düzgün olsun diye uğraştım baya

Göğüs ; İncline press 5x8 Karın ; karın egzersizlerinin hepsinin ismini bilmiyorum ve karını çalıştıgım her gün aynı hareketleri yapıyorum.
Db bench press 5x8 3x100 mekik
declined press 4x8 3x50 yarım mekik
Db pullover 5x12 3x8 leg raise
2x15 yan mekik
SALI : Sırt + Karın
Sırt ; front pulldown 5x8
backpulldown 5x8
Hyper extension 4x15
Rowing mach 4x8
ÇARŞAMBA : Bacak + Bilek
Bacak ; Leg extension 5x10
Leg curll 5x8
Leg Press 3x8
Calf 4x8
PERŞEMBE : Omuz + Karın
Omuz ; Db press 5x8
Side lateral 4x8
Db twist 4x8
Riar lateral 4x8
Upragyt rows 5x12
CUMA : Kol + Karın
Kol ; Biceps : Triceps:
Scoot curl 5x8 Lying triceps 5x8
Db curll 5x8 Push down 5x8
Hammer curl 5x8 Kic bex 4x10
9 aydır v.g ile uğraşıyorum artık vücudumun hangi hareketten daha iyi verim aldığını anlayabiliyorum o yüzden hareketleri kendim seçmeye özen gösteriyorum Belli bi programla 1 2 ay ilerlemeyi değilde programları 1 2 haftada değistirmeyi düşünüyorum ama köklü bir değişiklik değil mesela db press i dumbbell lar ıle yaparken barla yapıcam veya db pullover yerine başka bir açma hareketi koyucam, kolda scoot curl yerine barbell curl db curll ı bazen ayakta bazen oturarak bazense one armed db curll şeklinde yapıcam yani bu tarz değişiklikler yapmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş (4 haftadır protein tozu kulllanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum. yaş 17.) Cevaplarınızı esirgemeyin yazarken düzgün olsun diye uğraştım baya