yeni üyeler neden hemen fotograf ekleme ihtiyacı duyuyor

siz fotografarınızı eklediniz mi?

• hayır eklemedim

Votes: 23 48,9%
  • eklemedim ileride düşünüyorum

Votes: 12 25,5%
  • ekledim.

Votes: 12 25,5%
  • eklemekte çok acele ettim

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    47
neden üyelerimiz fotolarını koyup yorum istiyor çünkü bu sitede hocalar dolaşıyor aslında o fotosunu koyan üyeler o yorumları hocalardan istiyor
peki neden yorumlanmasını istiyor
çünkü kendi gittiği spor salonundaki hocasına güvenmiyor yada güveniyor ama tam emin olamıyor vücudunun iyi geliştiğinden yada gelişmediğinden bu siteye fotosunu koyuyor ve eleştirilere göre kararını veriyor arkadaşları bu işin içinde olmayan insanlar olduğu için onlara soramıyor sormayada yüzü tutmuyor çünkü bak ben vücut geliştirme yapıyorum olmuşmu diye sorarsa cevap belli vayyyyy artiisttt vücutmu yaptın lan sen gibi dialoglar yaşıyacağından arkadaşalarınla bu dialoglara girmiyorlar buraya fotolarını atarkende zaten çoğu üye utancından yüzünü göstermiyor bile yanikısacası bu adamlar ben dahil dışarda soyunup bak vücuda 4 aydır çalışıyorum olmuşmu falan gibi sorular soramazlar kimseye bu siteninde böyle bir özelliği varsa sonuna kadar değerlendiriyorlar

Spor salonlarında görevli hocalar hakkında söylediklerine katılıyorum. Bende istanbul da 2003-2005 arasında aralıklarla bir spor salonuna devam ettim. Salonda görevli olanlar son derece ilgisizdi. Kendilerine ait ofis benzeri bir odada hep oturuyorlardı. Bu forumu öğrenen insanlarda eksiklerini gidermek için buradan faydalanıyorlar. Birde yaşı oldukça genç olan arkadaşlar daha heyecanlı oluyorlar ve fotoğraflarını eklediklerinde yazılan olumlu yorumlar onları motive ediyordur. Neticede bu forumun amacı vücut geliştirme sporunu sevdirmek ve doğru bilgilendirme ile faydalı olmak.

Ben şahsen yeni başlayan insanların (1-2 senede buna dahil) fotoğraflarını koymalarını destekliyorum. Özellikle bu kişilerin bulundukları şehirlerde yada çevrelerinde danışabilecekleri,fikir alabilecekleri profesyonel kişiler yok ise,çevrelerinde bulunanlardan alıcakları tepkiler "ooo tamam hacı olmuşsun sen","aşkım yeter hayvan gibi oldun","kardeş kollar şişmiş işte bırak artık" vs vs olacağından ötürü yapıcılık,herhangi bir kas grubuna öncelik,yoğunluk katma adına yönlendirme içermeyecektir. Burada en azından fikrine saygı duyulacak, söylediği denemeye değer, uyarıları dikkate alınması gereken üyeler mevcut. Bırakalım onlar belirli bir çerçevede olumlu yada olumsuz eleştirileriyle bu arkadaşları yönlendirsinler derim.

Back
Yukarı