Yeni çalışma sistemim müthiş kas agrıları

Merhaba
Size yeni çalışma sistemi anlatıcam

Biraz push pull legsi andırıyor

1. Gün
Squat 5x8
Lunge 5x6-8
Calf raise 5x8-12
Bench press 5x8-10
Ve oblik rotasyonları
2. Gün
Deadlift 5x5 bazen son set maximum agırlık 2 3 tekrar yapıyorum
Pulldown 4x8
Cable row 4x8
Ez bar biceps curl + triceps pushdown superset 4x8

3. Gün
Bench press 5x8
Overhead press 5x8
Cable fly 5x8
Face pull 3x8
Cable crunch ve leg raise ile bitiriyorum cableyi 4x8-10 leg raise ise dayanabildigim kadar

Sonra 1 gün rest....
Ve tekrar devam rutine
Bu kadar agır idmana dayanarak karbonhidratı yine cok fazla arttırmadan hafif düsük alarak protein yag vitamin ve mineralleri yüksek tutuyorum fikirleriniz ve düşünceleriniz :)

3 Günlük programlarda günde 2 kas çalışıyorsan eğer biri büyük diğeri küçük olmalıdır. Mesela Bacak ve Göğüs'ü aynı güne almışsın bu çok yanlış, çünkü 2 kas da o kadar büyük ki bir antremanda yeteri kadar zorlayamazsın, anca 2-3 saat çalışırsan yeteri kadar zorlayabilirsin.

Bence olması gereken şöyle

Birinci gün Göğüs + Biceps

İkinci gün Sırt + Triceps

Üçüncü gün Bacak + Omuz

3 Günlük programlarda günde 2 kas çalışıyorsan eğer biri büyük diğeri küçük olmalıdır. Mesela Bacak ve Göğüs'ü aynı güne almışsın bu çok yanlış, çünkü 2 kas da o kadar büyük ki bir antremanda yeteri kadar zorlayamazsın, anca 2-3 saat çalışırsan yeteri kadar zorlayabilirsin.

Bence olması gereken şöyle

Birinci gün Göğüs + Biceps

İkinci gün Sırt + Triceps

Üçüncü gün Bacak + Omuz
Bacakla gögüs aynı günde degil biraz daha push pull legs tarzı bi program ama fitnessın temel hareketleri squat deadlift ve bench presse fazla önem veriyorum izole hareketleri gereksiz buldugum için minimuma indirdim 2 saat de fitnessda kalamam ya :D zaten 1 saatden sonra kortizon salgılaması başlıyor

Back
Yukarı