Yemekleri taşımak için alternatif arıyorum

Merhabalar yogun bir tempoya girmem sebebiyle artık yanımda yemeklerimi taşımam gerekiyor, her şeyi bir önceki geceden hazırlayıp saklama kaplarına bölüyorum fakat tavuk göğsünü soğuduktan sonra yiyemiyorum. Siz yemeklerinizi nasıl taşıyorsunuz? Soğumaması için herhangi bir şey yapabilir miyim? Ayrıca bir kaç ısı korumalı sefer Tasi gördüm, kullanan varsa tecrübelerini dinlemek isterim
 
Tavuğu sulu yemek şeklinde sote yaparsanız, soğuk yemesi biraz daha kolay oluyor. Veya bulunduğunuz yerde mikrodalga fırın bulup ısıtmanız lazım. Onun dışında alternatif olarak haftada 1-2 kere ton balığı tüketebilirsiniz. Isı korumalı tasları denemedim hiç. Normal tupperlarda taşıyorum ben.
 
Sıcak havalarda okulda canta içinde yemeğim bazen bozuluyor tupper kaplarina koyuyorum bende ama tavuk felan 9dan 12ye kadar dayanmiyor fikri olan var mi
 
Back
Yukarı