freeletics
Üye
Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir sahit oldugum ve merak ettigim bir konu, tatmin adici bilgi verirseniz diger okuyanlar da yararlanir.
Simdi hepimiz kaliteli yaglarin onemini biliyoruz, hekimler uzmanlar da bilimsel ispatlarla kaliteli yaglar hakkinda konusuyor, zeytin yagi, balik yagi omega3, badem yagi, hindistan cevizi yagi, tere yag ....
Durum boyleyken, bazi BB yapan kisiler, yumurtayi kesinlikle yagsiz pisiriyor, sutu, peyniri 0 yagli tercih ediyor, ya da ozel bir yemek yaparken once tavayi zeytin yagi ile yaglayip sonra siliyor.
Bunun sebebi nedir acaba, ornegin 3-4 yumurta pisirirken 1-2 kasik tereyaginin ne zarari vardir, bu yag hassasiyeti/cekengenligi niye?
Tesekkurler
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Uzun zamandir sahit oldugum ve merak ettigim bir konu, tatmin adici bilgi verirseniz diger okuyanlar da yararlanir.
Simdi hepimiz kaliteli yaglarin onemini biliyoruz, hekimler uzmanlar da bilimsel ispatlarla kaliteli yaglar hakkinda konusuyor, zeytin yagi, balik yagi omega3, badem yagi, hindistan cevizi yagi, tere yag ....
Durum boyleyken, bazi BB yapan kisiler, yumurtayi kesinlikle yagsiz pisiriyor, sutu, peyniri 0 yagli tercih ediyor, ya da ozel bir yemek yaparken once tavayi zeytin yagi ile yaglayip sonra siliyor.
Bunun sebebi nedir acaba, ornegin 3-4 yumurta pisirirken 1-2 kasik tereyaginin ne zarari vardir, bu yag hassasiyeti/cekengenligi niye?
Tesekkurler
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk