Bu yemek yapmak ve zaman bulabilmek cidden yorucu bir hal alıyor bazen.
ne bileyim böyle 1000 gram pilav yapıp 1000 gram tavuğu aynı anda yapıp tavukları pilavları birkaç güne bölmek. ve pişirdikten sonra buzdolabı poşetine vs koyarak dondurucaya atmak.
yenileceği zaman da çıkarıp sadece tavada ısıtmak düşüncesi geliyor aklıma.
bu tarz yöntemler kullanan var mı? güzel tavsiyelere açığım. 1 haftalık yapıp at dondurucuya 1 hafta ye. haftasonu pazar günü bir daha yap gibi.
ne bileyim böyle 1000 gram pilav yapıp 1000 gram tavuğu aynı anda yapıp tavukları pilavları birkaç güne bölmek. ve pişirdikten sonra buzdolabı poşetine vs koyarak dondurucaya atmak.
yenileceği zaman da çıkarıp sadece tavada ısıtmak düşüncesi geliyor aklıma.
bu tarz yöntemler kullanan var mı? güzel tavsiyelere açığım. 1 haftalık yapıp at dondurucuya 1 hafta ye. haftasonu pazar günü bir daha yap gibi.