OzanAytepe
Üye
Merhaba arkadaslar vücut gelistirmeye yeni basladım sayılır. 1 sene önce de yaklasık 6 ay kadar vücut gelistirme ile ilgilendim. Tekrardan baslamak istedim 22 yasındayım boy 1.78 kilom 81 boyuma göre kilomun fazla olduğunu düsündüm özellikle göbek göğüs ve belimin yan tarafindaki yağlar beni rahatsız etti. Bende buna göre kendime şöyle bir beslenme programı düsündüm.
Kahvaltı: Tam buğday sandivic ekmeğine, fındık ezmesi hünde füme lor peyniri domates ve salatalık yanında 1 adette meyve
Öğle arası: 45 gram badem fındık fıstık gibi kuruyemiş.
Öğleden sonra: Kaymaksız yoğurt yulaf ile karıstırılmıs
Spor öncesi: 1 tabak pilav yada makarna 200 gr ızgara tavuk göğüsü ile birlikte.
Spordan sonra: Markana ile ton balığı yeşillik karışımı yanında meyve ile kaymaksız yoğurt.
Antremanlarda da ilk önce kardiyo calısıyorum 30 dk orta ritimde yürüyüş 3 set halinde 150 mekik ve bel hareketi. Ardından günde 2 bölge antreman olarak calısmayı düsünüyorum.
Sizce programım nasıl önerileriniz ve yorumlarınızı paylasırsanız sevinirim.
Not: Vücudumdaki yağları eritip hacim kazaıp sıkılaşmasını istiyorum.
Kahvaltı: Tam buğday sandivic ekmeğine, fındık ezmesi hünde füme lor peyniri domates ve salatalık yanında 1 adette meyve
Öğle arası: 45 gram badem fındık fıstık gibi kuruyemiş.
Öğleden sonra: Kaymaksız yoğurt yulaf ile karıstırılmıs
Spor öncesi: 1 tabak pilav yada makarna 200 gr ızgara tavuk göğüsü ile birlikte.
Spordan sonra: Markana ile ton balığı yeşillik karışımı yanında meyve ile kaymaksız yoğurt.
Antremanlarda da ilk önce kardiyo calısıyorum 30 dk orta ritimde yürüyüş 3 set halinde 150 mekik ve bel hareketi. Ardından günde 2 bölge antreman olarak calısmayı düsünüyorum.
Sizce programım nasıl önerileriniz ve yorumlarınızı paylasırsanız sevinirim.
Not: Vücudumdaki yağları eritip hacim kazaıp sıkılaşmasını istiyorum.