Bulguru sadece su ile pişirince ağırlığı artmaktaydı ve bunu su çekip ağırlığı artıyor düşüncesiyle pişmemiş ağırlık olarak hesaplıyordum ama tavuk göğüsünü pişirdikten sonra ağırlığı azalınca herhangi bir varsayımda bulunamadım
400 gram tavuk göğüsünü pişirdikten sonra ağırlığını tam hatırlamıyorum 280 gram civarında olmaktadır.
Tavuk Göğüsünde Besin değerini pişmemiş olarak mı hesaplayacağım yoksa pişmiş olarak mı ?
Definasyonda Günde 5 Yumurta tüketirken kaç tanesinin sarısını yemem uygundur ( 2 sarısını tüketiyorum)
400 gram tavuk göğüsünü pişirdikten sonra ağırlığını tam hatırlamıyorum 280 gram civarında olmaktadır.
Tavuk Göğüsünde Besin değerini pişmemiş olarak mı hesaplayacağım yoksa pişmiş olarak mı ?
Definasyonda Günde 5 Yumurta tüketirken kaç tanesinin sarısını yemem uygundur ( 2 sarısını tüketiyorum)