Yediklerim uygun mu emin değilim:(

İşte yeni programım bu 1. gün[DOUBLEPOST=1404377662][/DOUBLEPOST]İşte yeni programım bu 1. gün[DOUBLEPOST=1404377705][/DOUBLEPOST]Bu da 2.gün antrenmanı
Merhaba,

• Yağ yakımı programınız nasıl olmalı?
Resimlerinize bakarak cevap veriyorum, ekstra bir bel çevresine sahip değilsiniz biraz fazlanız var.. En uygun kardiyo programı sizin için interval kardiyo sistemidir.. max 20 25 dk kardiyo uygulamak vücutta yağ yakımını ileri düzeyde hızlandıracaktır. Başta sonda 5 erk dk ısınma ve soğuma arada 10 dk inerval uygulamak beginner seviye bir sporcu için yeterlidir..

• Beslenmem nasıl olmalıdır?
Bel çevresinden kurtulmak ve sıkılaşmak istediğinizi belirtmişsiniz. Öncelikle sabah kahvaltılarını uyandıktan 2 saat sonra yapmanızı ve sadece protein içerikli beslenmenizi öneririm.. Kalkar kalkmaz yapılmamanızı önermemin sebebi vücut gece boyunca enerji olarak karbonhidratlara daha sonrada yağlara geçmiştir bu süreyi devam ettiriniz yağ yakımınız devam etsin.. Şöyle bir soru gelebilir, ka kaybı yaşar mıyım 2 saat aç kalmayla kiloda verilmez kas kaybıda yaşanmaz.. Sadece enerji yakımında yağlara sıra tanımış olursunuz..
  • Kuru kayısı, kuru çekirdekli üzüm yemelimiyim, antrenman sonrası ne tüketmeliyim?
Kuru üzüm (kırmızı ve altın) glisemik indeks 65
Kuru kayısı glisemik indeks 35
Üzüm, yeşil ve kırmızı 45
Kuru incir glisemik indeks 40

Kuru üzümün görüldüğü gibi Gİ si 50 üstü ve yüksek bir oran.. Gİ si yüksek ürünler yağ yakımını engeller ve vücutta yağ depolanmasını sağlar.. dikkat edilmelidir.. Diğer besinleri tüketebilirsiniz..
Antrenman sonrası sabah nasıl kalkar kalkmaz yemek yemiyorsak burda da aynı kuralı uyguluyoruz.. Bırakın vüccut 1 saat yağ yakımına devam etsin antrenmandan sonrada.. Su tüketilebilir.. Şekerli besinler tüketilmemelidir..
  • Antrenman programı nasıl olmalıdır?
İlk resimde mide hareketleri başta yapılıyor sanırım.. Sıralamaya göre gidildiğini düşünecek olursam.. Vücutta yap yakımı 12-20 dk süreleri aralığında başlar kimisinde 12 dir kisinde 20 dir ne daha önce ne daha sonra.. Bu sebeple mekiklerinizi antrenman sonları yaparsanız gene aynı şekilde o bölgedeki yağları daha çok hedef almış oluruz.. Tam anlayamadım 3 resim farklı 3 günü mü temsil ediyor eğer öyleyse günlere dağılımda yoğunluk bakımından bir sorun var gibi görünüyor..

Türkçe egzersizler konusu ise zamanıyla kendimde kullandığım ve kısa bir sürede çözdüğüm bir durumdu... Bu durum antrenörün yetersizliğini gösterir.. Kendini geliştiren antrenörler yaptıkları mesleğin uluslararası dilini kullananlardır bunlara güvenin.. Yapılan işe saygı gereği..
Programınızı en azından hareketlerin adlarını bilen birisi yazsın.
Burada arkadaşımıza katırlıyorum...

Kolaylıklar...

Teşekkürler... İki programım var. Birincisi bacak karın hareketleri ikincisi ise üst bölge. Hareketlere başlamadan önce 20 dakika eliptik çalışıyorum. Kuru üzümü bıraktım arada bağırsakları çalıştırması için tek tük kuru kayısı, arada da tuzsuz fıstık atıştırıyorım ama tabii ki çok az. Margarin , ekmek ve tatlıyı kestim. Çok kilom olmadığı için antrenman sonrası yarım tabak makarna yiyorum. Başlayalı yaklaşık 5 au olmuştur, hala 60 kiloyum ama bir beden inceledim gibi. Yani benim açımdan iyi:)

Bacak ve karın antrenmanı öncesi l-carnitin kullanıyorum. üst bölge çalışırken l-carnitin kullanmıyorum. likit olanından, bir şişe. Bir arkadaşım cla önerdi, spor hocam gerek yok dedi. sıkı bir diyetle istediğin forma girersin dedi. Ne dersiniz?

Bacak ve karın antrenmanı öncesi l-carnitin kullanıyorum. üst bölge çalışırken l-carnitin kullanmıyorum. likit olanından, bir şişe. Bir arkadaşım cla önerdi, spor hocam gerek yok dedi. sıkı bir diyetle istediğin forma girersin dedi. Ne dersiniz?
Hoca doğru demiş. Cla da L-carnitine de işe yarıyorsa bile verilen paraya değecek kadar yaramıyor.

pekmez alerji yapıyor o yüzde bıraktım:) l-carnitin işe yarıyor en azından enerji veriyor ve egzersizleri daha kolay yapıyorum. iş yerinde de devamlı ayakta çalıştığım için ağrı hissetmiyorum. yağ yakımı için epey işe yaradı, göbeği epey erittim. Galiba kalanı için de egzersizlere ve diyete ağırlık vereceğim:(
l-carnitin pahalı değildi, cla fiyat olarak onun 3 misli neredeyse:(

Back
Yukarı