Yeşil çay ve kahve

Merhaba yağ yakımı için yeşil çay ve kahve tüketiyorum ama günde ne kadar fincan yeşil çay ne kadar fincan kahve tüketmem daha sağlıklı olur bide içine limon,tarçın,rezene,biberiye katmamın kötü yanı olurmu sizce yardımcı olurmusunuz kafein miktarı biraz gözümü korkutuyor teşekkürler.

İçeceğin hiçbirşey yağ yakmaz öyle bir içecek yok sadece içtiğin koyu sade kahve metabolik hızını artırır. Unutma kalp atışı ne kadar hızlıysa vücut o akadar nerji harcar bu içilen şeylerde kalp atışını (Kabaca söylüyorum) hızlandırıp metobolizmayı artıran şeyler. Üstelik hergün 3-4 tane kahve içersen vücut artık tepki vermez kahvenin artıracağı metabolik hıza, günde 2 bardak yeşil çay 2 adet kahve yeterlidir...

İçeceğin hiçbirşey yağ yakmaz öyle bir içecek yok sadece içtiğin koyu sade kahve metabolik hızını artırır. Unutma kalp atışı ne kadar hızlıysa vücut o akadar nerji harcar bu içilen şeylerde kalp atışını (Kabaca söylüyorum) hızlandırıp metobolizmayı artıran şeyler. Üstelik hergün 3-4 tane kahve içersen vücut artık tepki vermez kahvenin artıracağı metabolik hıza, günde 2 bardak yeşil çay 2 adet kahve yeterlidir...
Destekleyici niyetine demek istedim aslında cola vs içeceğime içtiğim şey benim sağlıklı yaşamıma destek olsun istiyorum saol cevabın için

Back
Yukarı