Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,
Fazla yağlarımdan kurtulmak istiyorum ama bu sırada kas kütlemi de korumak istiyorum.
Zayıflamak için kullanılan yeşil çay ve tarçın sadece yağ mı yakıyor yoksa kas kütlesinden de kaybettiriyor mu?
Teşekkürler.
Merhaba,
Fazla yağlarımdan kurtulmak istiyorum ama bu sırada kas kütlemi de korumak istiyorum.
Zayıflamak için kullanılan yeşil çay ve tarçın sadece yağ mı yakıyor yoksa kas kütlesinden de kaybettiriyor mu?
Teşekkürler.
Merhaba gençvucut
Kas kaybını yada inşaasını beslenmemiz önemli ölçüde belirler. Spor yapan birinin kilosuna göre alması gereken bir protein miktarı vardır bu protein ihtiyacını tamamlaması gerekir ayrıca antrenman esnasında kas yıkımını önlemek için bcaa supplementinden destek alabilirsin.
sadece kilo vermeni kolaylaştırmaya yarar.kilo vermeyi iyi ayarlarsan kas kaybın minimuma düşürürsün yani kalori açığını iyi ayarlamalısın. hızlı kilo vermek kesinlikle istediğimiz bişey değildir.
yağ yakarken kas kaybını önlemek için yapabilceğin en iyi şey protein tüketimini yüksek tutmaktır.