Yazin başlayacağim. Yaş:18 boy:174 kilo:58

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RUMMER
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RUMMER

Yeni Üye
Çok sıkıntılıyım bu konudan seneye üniversiteye gideceğim 18 yaşındayım fakat çok küçük gösteriyorum bileklerim incecik, omuzlarım dar. üniversiteli göstermiyorum sakalım da henüz çıkmadığı için iyice küçük gösteriyorum :(

Haziran'ın son haftasından itibaren VG başlayacağım salona yazılacağım. Ekim ayına kadar gelişmem gerekiyor ki üniversiteye gideceğim ve bu dar omuzla ince bileklerle küçük çocukmuş gibi üniversiteye gitmek istemiyorum.

Siz tecrübeli abilerime sorum, 3 ayda istediğim gibi bir gelişme elde edebilir miyim? Şuan sınava hazırlandığım için VG'ye hiç zamanım yok VG haricinde hazirana kadarki zaman zarfında beslenme olarak veya başka şekilde hızlı gelişmek için ne yapabilirim? Lütfen bana yardım edin forumu karıştırdım ama bu sorularıma birebir yanıt bulamadım. Çok teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

• Like
Reactions: Azi
Saçlarını sanki dökülmüş gibi kazıt en az 10 yaş yaşlanacaksın.
Bende saçlarım döküldüğünde ne kadar babyface biride olsa 40 yaşımda gibi gösteriyorum:D

• Like
taVSİYEM başlayacaksan haziranda şimdi barfiks şınav ve mekik çalışmalarına başla beslenmene dkkt et. 2-3 ayda bir şey olmaz.

• Like
inanın okadar zamanım yok. sadece beslenmeyle ilgili yazınki VG programına hazırlık olacak şekilde neler alabilirim? nasıl beslenebilirim? teşekkürler.

• Like
sınava bıle zaman yk mu . Yatagna grmeden 3x20 sınav 3x20 ayaklr ykskte bjde cuzo barfsk ytr sn usenıo olmayasın.=)

• Like
abi bizde geçen sene sbs ye girdik ama ben eve gelirdim odamda yere yatıp 20 şınav çekerdim.ayrıca moral bozmak istemem ama yaş 18 olmuş omuzun bundan sonra kemik olarak pek genişlemez 3aydada omuzda pek fazla kas yapamazsın.sen evde şınav çek.bi kale direği falan gördüğünde barfiks çekmeye çalış.

• Like
1.74 boya 58 kg.Bu arkadaş kasa aç.Vücudu daha çok gelişme ve genişleme eğilimi gösterir.Yazı bekleme şimdi başla...

Benimde boy 1.75 64 kiloyla geçtiğimiz haziranda başladım 2 ay yaptım 1 ayda ramazdan 3 ayda 70 kilo oldum.Şimde 71-72 gidip geliyorum.Seninde mutlaka kilo alman lazımm güzel yemen lazım 3 ayda gidip kilo alırsın yani

• Like
Her öğününde protein içeren bir gıda bulunsun...

normal gıda olarak ne yememi önerirsiniz?
yumurta tonbalığı konservesi tavuk göğüsü lor peyniri fıstık ezmesi yulaf ezmesi
yani anlıyacağın proteinle karbonhidrat(komplex) lı gıdaları tüket

• Like
yatarken bir bardak süte 1 yumurta akı ve aldığı kadar cici bebe koy miksere vur iç :D:D

ben 1 bldırcın yumurtası tam 1 tavuk yumurtası katıp içiyorm cici bebeyle her gün .d tavuk gibi hissediorm artk kndimi.d

• Like
her gün 5 zeytinyağında yumurta yiyip yatıyorum, böyle 1 ay devam etsem ciddi gelişmeler olur mu? yorumlarınızı bekliyorum.

Back
Yukarı