Merhaba millet !
abilerim kardeşlerim ve değerli adminler
çok resmi oldu
Ölçülerim ;
Boy : 1.75
Kilo : 89
)
Benim derdim kilo şimdi ben 15 yaşındayım çok spor geçmişim yok ama ara ara p90x insanity gibi programlar yaptım.
Ama düzenli yapmadım + iştahım açıldı 84ten 89'a çıktım yazın yüzerdim tatile gitmiştim kilom aynıydı ama tatilden dönünce
kilo aldım yağ çoğunluklu %22-25 yağ oranım var bildiğim kadarıyla amacımda kilo vermek ! ama bunu yapmaktan ziyade beni
tereddute düşren şu SARKMA olayı şimdi yağlardan kurtulalım derken bide sarkarsa tam olur
o yüzden ben dengeli kilo veriyim diyorum
ama yaza kadar en azından düz bir karın yapmak istiyorum
Diet listesi var elimde diyetin ismi LOW CARB. (video :
)
Diet :
SABAH SAAT 8 - 10 ARASI : 5 Yumurta (Sadece ikisinin Sarisi) az Zeytinyag ile kizartin
ÖGLEN SAAT 13 - 14 ARASI : 250gramm Tavuk gögüsü (yagsiz kizartilmis) + salata (1 yemek kasigi zeytin yag)
ÖGLEN 2 SAAT 17 - 18 ARASI : 250gramm Tavuk Gögüsü + 3 Yemek Kasigi Pilav
ANTREMANDAN SONRA SAAT 20 - 22 ARASI : 5 Yumurta veya 1 Whey Protein Shake + 3 yemek Kasigi Pilav
AKSAM SAAT 22 - 24 ARASI : Az Yagli Lor Peyniri veya Kasein Protein Shake + bir avuc Bagdem
Bununla beraber hızlı tempo yürüyüş yapmayı düşünüyorum
bunun yanında eve gelince
20 tekrar jump squats
20 tekrar şınav (dizler yerde çünkü öbür türlü 1 tane çekemiyorum)
10-20 tekrar Tricep dips
30 crunch
20-30 leg raises
20-30 lunge
bunları önce 3 set gelişince 5 set iyice güçlenince 7 set yapıcağım
programın resmini yükliycem
Sorularım
Sarkma olurmu (en önemli sorum)
Antremanda 3kg dambıllarım var nasıl hareketler yapmalıyım
Bu program bana yetermi ?
Bu beslenme 2 haftada 4 kg bile verdirebiliyomuş çoğunluğu yağdan gidiyomuş bu yüzden
sarkma veya sağlık problemi olurmu ?
LÜTFEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
abilerim kardeşlerim ve değerli adminler

Ölçülerim ;
Boy : 1.75
Kilo : 89

Benim derdim kilo şimdi ben 15 yaşındayım çok spor geçmişim yok ama ara ara p90x insanity gibi programlar yaptım.
Ama düzenli yapmadım + iştahım açıldı 84ten 89'a çıktım yazın yüzerdim tatile gitmiştim kilom aynıydı ama tatilden dönünce
kilo aldım yağ çoğunluklu %22-25 yağ oranım var bildiğim kadarıyla amacımda kilo vermek ! ama bunu yapmaktan ziyade beni
tereddute düşren şu SARKMA olayı şimdi yağlardan kurtulalım derken bide sarkarsa tam olur

ama yaza kadar en azından düz bir karın yapmak istiyorum

Diet listesi var elimde diyetin ismi LOW CARB. (video :
Diet :
SABAH SAAT 8 - 10 ARASI : 5 Yumurta (Sadece ikisinin Sarisi) az Zeytinyag ile kizartin
ÖGLEN SAAT 13 - 14 ARASI : 250gramm Tavuk gögüsü (yagsiz kizartilmis) + salata (1 yemek kasigi zeytin yag)
ÖGLEN 2 SAAT 17 - 18 ARASI : 250gramm Tavuk Gögüsü + 3 Yemek Kasigi Pilav
ANTREMANDAN SONRA SAAT 20 - 22 ARASI : 5 Yumurta veya 1 Whey Protein Shake + 3 yemek Kasigi Pilav
AKSAM SAAT 22 - 24 ARASI : Az Yagli Lor Peyniri veya Kasein Protein Shake + bir avuc Bagdem
Bununla beraber hızlı tempo yürüyüş yapmayı düşünüyorum

bunun yanında eve gelince
20 tekrar jump squats
20 tekrar şınav (dizler yerde çünkü öbür türlü 1 tane çekemiyorum)
10-20 tekrar Tricep dips
30 crunch
20-30 leg raises
20-30 lunge
bunları önce 3 set gelişince 5 set iyice güçlenince 7 set yapıcağım

Sorularım
Sarkma olurmu (en önemli sorum)
Antremanda 3kg dambıllarım var nasıl hareketler yapmalıyım
Bu program bana yetermi ?
Bu beslenme 2 haftada 4 kg bile verdirebiliyomuş çoğunluğu yağdan gidiyomuş bu yüzden
sarkma veya sağlık problemi olurmu ?
LÜTFEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM