yatarken süt+whey mi yoksa 30 g lor peyniri mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ailbay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ailbay

Üye
normalde protein tozuunu (whey) antremandan hemen sonra içiyorum peki gece
yatarken süt+whey mi yoksa 30 g lor peyniri mi? ayrıca
sabah kalkar kalkmazda almalımıyım? okuduğum makale de 7 madde war ama merakım şu fazla almam günde 3 kere bana yağ olarak mı geri döner?

Gece yatmadan önce sizinde bildiğiniz gibi casein içeren besinler tüketerek vücudumuzu sabaha kadar beslemiş oluruz.

Bu nedenle lor iyi bir seçim olur sizin için sahsen ben lor tüketmeye çalışıyorum.ama wheyden kısmak istemiyorsanız da wheyi sütle karıştırıp içebilirsiniz bu size herhangi bir yağlanma yapmaz.

Sabah whey kullanabilirmiyim demişsiniz evet sabah kullanmanız sizin yararınıza olur çünkü vücut o saatlerde proteine açtır ve whey de cabuk kana karıştığı içinde vucudun bu ihtiyacını bir an önce karşılamış olursunuz.

Yalnız bu konular forumda zaten çok tartışıldı supplementler bölümüne iyice bir göz atarsanız kafanızdaki daha çok soru işaretini cevaplandırmış olursunuz.

İyi çalışmalar dilerim.

wheyın gun ıcınde 3 kullanım zmanaı vardır sabah-ant oncesı-ant sonrası

yatarken 30gr lor cok az gelır en azından 150gr yemenız gerekır

Gece yatmadan önce sizinde bildiğiniz gibi casein içeren besinler tüketerek vücudumuzu sabaha kadar beslemiş oluruz.

Bu nedenle lor iyi bir seçim olur sizin için sahsen ben lor tüketmeye çalışıyorum.ama wheyden kısmak istemiyorsanız da wheyi sütle karıştırıp içebilirsiniz bu size herhangi bir yağlanma yapmaz.

Sabah whey kullanabilirmiyim demişsiniz evet sabah kullanmanız sizin yararınıza olur çünkü vücut o saatlerde proteine açtır ve whey de cabuk kana karıştığı içinde vucudun bu ihtiyacını bir an önce karşılamış olursunuz.

Yalnız bu konular forumda zaten çok tartışıldı supplementler bölümüne iyice bir göz atarsanız kafanızdaki daha çok soru işaretini cevaplandırmış olursunuz.

İyi çalışmalar dilerim.

peki günde 3 defa kullanmamı tavsiye eder misiniz ? whey'i ve yatarken almakla yatarken lor almak arasında çok büyük fark war mıdır

wheyın gun ıcınde 3 kullanım zmanaı vardır sabah-ant oncesı-ant sonrası

yatarken 30gr lor cok az gelır en azından 150gr yemenız gerekır

ben antremandan önce whey yemenin bir faydası olmadğını duymuştum daha önce de
acaba 150 gr lor peynirinde kaç g protein vardır bilginiz var mı

Sanırım bu sporda yenisiniz aslında bu dönemde supplement kullanmak çok akıl karı bir şey değil sizin için ama çeşitli sebeplerde ötürü iş,okul vs iyi beslenemediğinizi düşünüyorsanız,yemek yapmaya,taşımaya vaktiniz yoksa kullanabilirsiniz tabiki.

Eğer gün içinde yeterli protein alamadığınızı düşünüyorsanız günde 3 kere almanızda da bir sakınca yok ama şunuda eklemekte fayda var sadece 3 kere supplement almakla da bu iş bitmiyor.

Bana kalırsa yatarken lor tüketmek sizin için hem daha hesaplı hem de daha faydalı olur tabi SEZER YL arkadaşımızın dediği gibi 30 gr lor oldukça az olur sizin için.

Bir de şu başlığa göz atmanızı öneririm;

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/lor-peyniri-ve-peynir-alt-t12982.html

Son düzenleme:
lor peyniri wheye eşdeğerdir.

gece için süt+whey daha uygun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı