Yas:16 1-2 Resimler bakin suna

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan h4xx0r
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bodybuilding yapmıyorsun kilo sorunun yok ve kür yapmayı düşünüyorsun.İlginç bence biraz araştır bazı şeyleri.

Yaş 16 BB ile ilgisi yok kür yapmayı düşünüyor ve açtığı başlığın üslubu çok seviyesiz.." Resimler bakın şuna"..
Bence önce yardım isterken nasıl bir üslupla istediğini öğrenmek gerek senin kürden falan önce..Benim 14 yaşımda oğlum var ve bir şey isteyeceği zaman sonuna "mısınız.misiniz" gibi birşey isterken nezaket gerektiren ekler koyar..Yetiştirilme tarzı demekki

Yaş 16 BB ile ilgisi yok kür yapmayı düşünüyor ve açtığı başlığın üslubu çok seviyesiz.." Resimler bakın şuna"..
Bence önce yardım isterken nasıl bir üslupla istediğini öğrenmek gerek senin kürden falan önce..Benim 14 yaşımda oğlum var ve bir şey isteyeceği zaman sonuna "mısınız.misiniz" gibi birşey isterken nezaket gerektiren ekler koyar..Yetiştirilme tarzı demekki

Abi senden özür dilerim ama benim almanyada dogudum ve türkcem okadar iyi degil..

Özür dilerim....

Abi senden özür dilerim ama benim almanyada dogudum ve türkcem okadar iyi degil..

Özür dilerim....

Yok benden değil bence forumdan özür dilemelisin..Ama hatanı kabul edip özür dilemekte erdemdir..Bende sert bir üslupla konuştuysam senden özür dilerim..Kolay gelsin

16 yaşındasınız hiçbir spor geçmişiniz yok ve birde kür yapmayı düşünüyorsunuz.Bu gerçekten inanılmaz birşey.Bence forumdaki bir çok başlıgı önce okuyun kendinizi geliştirin ne yapacagınıza karar verin.En önemlisi vücut geliştirmeye başlayın ve daha sonra bu ileri seviyelerle ilgilenin.Kür kelimesinide unutun gitsin.

Sonucta bilmediğin bir işi ne kadar iyi yapabilirsin ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı