Yardiminiza Ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamin aleyküm arkadaslar bir sürü konu acarak kafanizi agrittim kusura bakmayin bu seferki konum tamamen benimle ilgili yasim 17 ve artik sakallarimin cikmasini istiyorum bütün arkadaslarim 16 17 yas arasi hepsinde cikti ama bende olmadigi icin bir yere gittigimizde yas sikinti oluyor ama onlarda hic sorun olmuyor artik sakallarimin cikmasini istiyorum favorilerin altinda ve cene kisminda var yüzümdede cikmasini istiyorum bildiginiz ilac yöntem var mi yardim ederseniz sevinirim

Herkesin sakalı farklı zamanlarda çıkmaya başlar arkadaşımda senin gibiydi şimdi her gün kesmek zorunda kalıyor daha yaşın 17 illaki çıkar nedir bu acele yok ilaç bilmemne böyle şeylere bulaşma

Herkesin sakalı farklı zamanlarda çıkmaya başlar arkadaşımda senin gibiydi şimdi her gün kesmek zorunda kalıyor daha yaşın 17 illaki çıkar nedir bu acele yok ilaç bilmemne böyle şeylere bulaşma

kardes öyle diyorsunda ufacik bebede cikiyor bende cikmiyor zoruma gidiyor

Ya ne güzel sakal yok rahatsın sakal kesme belasını bilsen aman çıkmasın dersin. Sabret elbet çıkacak hatta yerinde olsam çıkması için ek çaba göstermem jilet değdirmek gibi.

sarimsak deneyecegim bütün gece arastirdim insallah umdugumu bulurum. kardesler ben öyle üsenmem gerekirse 5 de kalkar tras olurum dert etmeyin :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı