yardim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba,

10 haftalik bir kur programi icin dusuncelerinizi almak istiyorum. ilaclar,
1 - 10 .hafta 500 mg sustanon / hafada 2 gun
1 - 10. hafta 400 mg primobolan / haftada 4 gun
deca ve armidex
ayrica 12 hafta boyunca genotropin.
deca ve armidex i kac mg olmali ?
fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

herkese iyi sporlar...

Nedir ne değildir sen geçmişinden bahset öncelikle pat diye soru sorulur mu? İlk defa yapıyorsun sanırım kürü? Ve yardım diye başlık açılır mı?

bu 3.kurum olacak. yaklasik 5 senedir bodybuilding yapiyorum. amacim herhangi bir yarismaya hazirlik degil sadece daha iyi fit gorunume sahip olmak. baslik konusuna gelince yeni uye oldum ve ilk defa mesaj atiyorum. tecrubesizlige say ltf. tesekkurler.[DOUBLEPOST=1389530957][/DOUBLEPOST]
Nedir ne değildir sen geçmişinden bahset öncelikle pat diye soru sorulur mu? İlk defa yapıyorsun sanırım kürü? Ve yardım diye başlık açılır mı?
bu 3.kurum olacak. yaklasik 5 senedir bodybuilding yapiyorum. amacim herhangi bir yarismaya hazirlik degil sadece daha iyi fit gorunume sahip olmak. baslik konusuna gelince yeni uye oldum ve ilk defa mesaj atiyorum. tecrubesizlige say ltf. tesekkurler.

Son düzenleme:
Senin ilk kürün olduğundan Sadece testosteron enanthate daha iyidir ve ilk kür olduğundan haftalık 250mg yeterlidir. Yanına anabolizan olarak primobolon iyidir decaya gerek yok fit vucud istedğini belirtmişsin o sebepten

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı