Yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben 16 yasındayım kollarımı gelıstırmek ıstıyorum ilk olarak 2 kıloyla basladım sonrada 8kıloya gectım kolayca yapıyorum ama bır fark goremıyorum lutfen yardım edın bır program ayarlayın lutfen dumbell yapılan...bench_O

sitede ilk 3 ay ıcın programlar var oradakı hareketlerı yapın hacım almıyorsan beslenmene ve dınlenmenı gozden gecır derım.

dumbel gelişmek istiyosan hiç bir işe yaramaz dumbel sadece hamile kadınlar yada kilo vermek isteyenler için cardiyo aracı gibi bişe bence paraya kıy ayarlı 50kglik set al...... hafif kiloylar yerinde sayarsın bedava amelelik yaparsın :D.......... ama 8 kiloluğu atma ısınma hareketleri için çok işe yarıyor

evde dambıll ile çalışma programı var sitede işe yaramasa sabit başlık yağmazlardı.

Link vermişsin çok işe yarıyo demişsin ama verdiğin linkteki hareketlerde dambılla yapılabilcek şeyler. Çalışma sistemin, uykun, dinlenmen hakkında bilgi verir misin ? Ayrıca avatarınıda değiştirmeni tavsiye ederim.

Dumbel ile Çalışma programına bişe demiyorum zaten bende onu yapıyorum çok profesyönelce hazırlanmış program ben ağırlığı arttırmasını ayarlı dumbel almasını öneriyorum

ben size soylemedım:) EyupSuleyman adlı üyeye soyledım işe yararmı dıye soruyordu.

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı