YARDIM!! Yağ yakım döneminde kullanmam gereken supplementler nedir?

kratos1

Üye
mrb arkadaşlar 1 aydır l carnitin kullanıyorum fakat hiç sonuç alamadım beslenmem protein ağırlıklı düzgün sayılabilir.
haftada 3gün ağırlık 1 gün cardio yapıyorum
LİPO6 önerdiler ona başlicam 1 hafta sonra
ilk sorum nasıl kullanmam gerekiyo lipo6 i
ikinci sorum ise kas kaybı yaşamamak için protein tozu kullanmaya devam ediyimmi yoksa bırakıp aminoasit mi kullanıyım yada ikisi birden mi? bunlar kilo vermemi engellermi yada kullanmamı tavsiye ediceğiniz başka bi takviye var mı?

çok acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 22 yaşındayım 1.86 boy 90 kilo %16 yağ var ve kullandığım toz nitrotech

Yağ yakım döneminde kullanmam gereken supplementler nedir?

kullanman gerken bir ek besin yok şart değildir

forumda gerisi mevcut

mrb arkadaşlar 1 aydır l carnitin kullanıyorum fakat hiç sonuç alamadım beslenmem protein ağırlıklı düzgün sayılabilir.
haftada 3gün ağırlık 1 gün cardio yapıyorum
LİPO6 önerdiler ona başlicam 1 hafta sonra
ilk sorum nasıl kullanmam gerekiyo lipo6 i
ikinci sorum ise kas kaybı yaşamamak için protein tozu kullanmaya devam ediyimmi yoksa bırakıp aminoasit mi kullanıyım yada ikisi birden mi? bunlar kilo vermemi engellermi yada kullanmamı tavsiye ediceğiniz başka bi takviye var mı?

çok acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 22 yaşındayım 1.86 boy 90 kilo %16 yağ var ve kullandığım toz nitrotech

CLA da kullanabilirsin yardımcı olur yağ yakmana . tabi düzgün bi diyetle birlikte.

Back
Yukarı